_gorhoneee_

Assalammualaikum, ni kalau boleh nak tumpang promote novel boleh tak? Ni eh novel nye↓
          https://www.wattpad.com/story/363388837?utm_source=android&utm_medium=whatsapp&utm_content=story_info&wp_page=story_details_button&wp_uname=_gorhoneee_
          
          Kalau boleh jangsn vote, nak suruh baca je kalau ada apa² tips nak kasi pasal menulis ni boleh komen

_gorhoneee_

@kenhendri lah tak de ke, kalau boleh cuba cek profile saye
Reply

kenhendri

@_gorhoneee_ ehh mana pergi cerita tu? (T_T)
Reply

kenhendri

lovedalily

Escape tak dapat dapat , mafia game dah keluar anjenk . Bunoh je lh aku wosmsjsnsnamwksmsusnsnkzks
Reply

hiseyra

Authorr ada nak buat story thriller mystery lagi ke dkt wp? Kitonya rindu nak baca story macam escape dengan chase  setakat ni crita thriller wp author punya paling 

kenhendri

@black_rose2902 tak habis lagi, tinggal dlm 7 bab lgi 
Reply

black_rose2902

@kenhendri mafia game dah habis ke belum eh? ke still ongoing? nak baca bila dah complete
Reply

kenhendri

@hiseyra paling apa tu? hahaha insya Allah akan buat jugak nnt... Escape skrng ada pre-order, kalau nk bleh la grab terus (^_^) kalau nk baca crita mystery thriller, try Mafia Game “ψ(`∇´)ψ
Reply