kerja part time jual jeruk mangga kat traffic light
  • JoinedDecember 7, 2018


Last Message
its_put its_put Dec 22, 2021 08:46AM
Assalamualaikum and hi korang, saja nak tumpang promote cerita sendiri. KALAU BOSAN BOLEHLAH TENGOK, astu kut2 jari tu nanti terkehel astu tertekan vote HAHAHAHAhttps://www.wattpad.com/story/2859801...
View all Conversations

Stories by Puput
Still With You; The Sequel | jjk by its_put
Still With You; The Sequel | jjk
"Saya dah janji untuk jaga dia, Yerim.." "Macam mana pula janji awak pada saya, Jungkook..&quo...
ranking #2 in bangtan See all rankings
Still With You | jjk [✓] by its_put
Still With You | jjk [✓]
"Jangan dekat, kalau tak saya terjun!" "Terjun jelah, ingat aku kisah ke? Aku naik ni pun seb...
ranking #13 in ff See all rankings
PUBG | kth ✔️ by its_put
PUBG | kth ✔️
Bila kau tak perasan yang selama ni kau main PUBG dengan crush kau. Short story///short chapter Start; 7/5/20...
ranking #418 in vbts See all rankings
1 Reading List