• in hell
  • JoinedApril 4, 2020Stories by 💅🦋
𝕂𝕋ℍ𝔼ℍ𝔼𝕄 𝕊𝔼ℝ𝕀𝕊ℍ 𝕋𝔼𝕂 𝕋𝕀  ✔ by dunno_158
𝕂𝕋ℍ𝔼ℍ𝔼𝕄 𝕊𝔼ℝ𝕀𝕊ℍ 𝕋𝔼𝕂 𝕋�...
" Dhe cfar te interesonte ty ky shoku " pyeti i acaruar " jo asgje thjesht u bera kurjoze pe...
ranking #1 in sadgirl See all rankings
♥︎•The Right kind of wrong•♥︎ by dunno_158
♥︎•The Right kind of wrong•♥︎
Pse vajzat zgjedhin gjithmon djemt e kqinje para atyre te mireve? Shume shpjegime , shume teori ama ... ~Nje...
ranking #194 in matureaudience See all rankings
🚫The beast saved me ⚠️  ✔ by dunno_158
🚫The beast saved me ⚠️ ✔
.fantazi 😜😏 . .aksion🔪🔫 . .mafia😈😈 . .dhune🙊👊 . .dashuri❤🥰 . .mature🚫👅 . .dhimbje😪🥺 . .historia...
1 Reading List