Bună! Bine te-am găsit! 

Mulțumesc că ai trecut pe aici! Înainte să pleci, vreau doar să îți spun că sper să te simți bine pe profilul meu. Chiar dacă nu rămâi să citești și nu simți nicio conexiune spre cărțile mele, îmi doresc să găsești cărțile potrivite pentru tine care să te ajute și să te ducă într-un loc mai bun.

Pentru cei care rămân și doresc să mă cunoască puțin, înainte să citească ceva de la mine, vă voi lăsa o mică descriere a sinelui meu. Mă numesc Claudia, am 23 de ani și am început să scriu poezii în clasa a-II-a. Încă de atunci - chiar înainte de acea vârstă - am fost mereu înconjurată de cărți. Poate de aceea, dar și din cauza minții mele active, la vârsta de 13 ani am trecut de la poezii și cântece (uneori), la scrisul cărților. Seria "Twilight" a fost factorul final care m-a împins la scris - catalizatorul meu. După ce am terminat acea serie, tot ce am putut gândi a fost: De ce nu ai face și tu asta? De ce nu ai încerca să scrii?

Și așa a început totul... iar acum sunt aici. Sper să scriu până la finalul zilelor mele. Atunci când mă pun să scriu, nu simt că aș dori să fac nimic altceva. Îmi doresc ca persoanele care citesc de la mine, după ce o fac, să se simtă mai bine. Câtuși de puțin. De aceea sunt pe acest site și scriu. Altfel, dacă nu ar citi nimeni de la mine, nu aș mai fi aici. Aș fi scris numai pentru sine, însă am văzut câți dintre voi citiți și nu vreau să vă părăsesc. Unicul meu scop prin ceea ce scriu este să fac oamenii să se contopească cu povestea și să uite - pentru perioada în care citesc - de tot ce li se întâmplă. Să fie o altă realitate unde să evadeze.
  • În cărțile mele.
  • JoinedDecember 5, 2014


Last Message
claudiabozan claudiabozan Feb 05, 2021 06:36PM
9 ani! Astăzi se împlinesc 9 ani de când am dat peste acest site portocaliu și, totodată, începutul 'carierei' mele de scriitor. Nu știu când și cum au trecut, însă mă uit în urmă și nu pot decât să...
View all Conversations

Stories by Claudia Bozan
Numele lui era Eliot by claudiabozan
Numele lui era Eliot
Eliot este condamnat la o liniște eternă, dar își găsește scăparea în desen, iar Jessica ajunge într-un loc c...
ranking #870 in liceu See all rankings
Poemis by claudiabozan
Poemis
Volum de poezii.
ranking #843 in poezii See all rankings
Tatăl lui by claudiabozan
Tatăl lui
Shelby și Harry se cunosc încă din adolescență și au crescut împreună. Pe măsură ce anii trec, frumoasa lor p...
2 Reading Lists