choconad_

kalau ramai minat, aku rasa nak wat lagi citer ii islamic + plot twist yg gempak ii HAHAHAHAHA
          	
          	ok nevermind

choconad_

@xieraa05 bole ii but bacalah dulu buku yg sedia ada ni♥️ aaahahahahahah nnti baru ada semangat nak buat book baru
Reply

xieraa05

@choconad_ bole gakk nak nakk
Reply

crabwaffle

https://my.w.tt/L7au8qft79
          
          Assalammualaikum dan salam sejahtera, apa kabor? Maaflah ganggu anda tapi saya yincik ketam mahu promote ini cerita. ❤️ kalau baca alhamdulillah maceh kalau tak baca pun takpe ^^ btw, jenguk juga yt saya IANDAY hehe