Hej på er!


Jag är Luna och jag är en glad människa på xx år som tycker om att skriva! Jag är till hälften utbildad sjökapten men ska istället om ett par år söka in till civilingenjörsprogrammet inom rymdteknik.

Som ni kanske hör så älskar jag allt som har med rymden att göra och speciellt området som behandlar högenergi-astrofysik. Jag tycker också väldigt mycket om djur och är i grunden utbildad djurvårdare på nivå 2.

MINA VERK
- Asteria, utspelar sig i en utopi och på en rymdbas med samma namn. Om ett race ut i rymden mellan nationer, för mänskligheten men med förluster och upptäckter bortom denna värld.

jag är också en före detta Wattpad-ambassadör som har gått på en lång och välförtjänt paus. Jag vet inte riktigt när och om jag kommer tillbaka till teamet, men får ni någon gång själva chansen så skulle jag rekommendera er att söka! Det tar mycket tid men är jättekul!
  • Among fairytales and campfires
  • JoinedApril 5, 2014


Last Message
astrofysikern astrofysikern Aug 01, 2020 12:25AM
Ville bara slänga in en brasklapp om att det inte kommer något resultat på @Svensktoppen's tävling som jag utlovade. Wattpad hade en infoläcka för någon vecka sedan och jag har inte emailen kvar för...
View all Conversations

Story by Luna
ASTRO ART | Space related art by astrofysikern
ASTRO ART | Space related art
Hej på er! I denna bok kommer jag att lägga upp det jag ritar - vilket allt som oftast är rymdrelaterat, en s...
ranking #19 in rymden See all rankings
9 Reading Lists