𝓳ꪮ𝓲ꫀ ᦔꫀ ꪜ𝓲ꪜ𝘳ꫀ!


SLOW UPDATE SEBAB LEBIH TERTUMPU KEPADA KEHIDUPAN YANG TIDAK SEINDAH MAHAKARYA

19 😳 2022 ❦ uɐʇuɐnʞ ❥


𝖬𝖺𝗅𝖺𝗌 𝗇𝗈𝗄 𝗄𝖺𝖻𝗈 𝗍𝖾𝗇𝗍𝖺𝗇𝗀 𝖺𝗇o𝗄-𝖺𝗇o𝗄 𝗒𝖺𝗇𝗀 𝗄𝗈𝗂 𝗍𝗎𝗅𝗂𝗌 𝗎𝗇𝗍𝗎𝗄 𝖺𝗈𝗄𝗆𝖾 𝖻𝖺𝖼𝖾, 𝖺𝗈𝗄𝗆𝖾 𝗍𝖾𝗇𝗀𝗈𝗄 ler 𝖽𝖾𝗄𝖺𝗍 𝖻𝖺𝗐o𝗁 𝖻𝖺𝗁𝖺𝗀𝗂𝖺𝗇 𝗐𝗈𝗋𝗄𝗌 𝗄𝗈𝗂✔︎

𝙵𝙰𝙲𝙴𝙱𝙾𝙾𝙺 : Anithsya Sahiza
𝙸𝙽𝚂𝚃𝙰𝙶𝚁𝙰𝙼 : @anithsya_
𝚃𝙸𝙺𝚃𝙾𝙺 : @anithsya__



Published :

- Uwaiz, Engkau Yang Aku Cinta (Penerbitan RC, Terbitan 2020) https://www.e-sentral.com/book/info/326400/UWAIZ-ENGKAU-YANG-AKU-CINTA
- Cinta Hati Zulaikha (Penerbitan RC, Terbitan 2021) https://www.e-sentral.com/book/info/349113/CINTA-HATI-ZULAIKHA




꧁𝓜𝓪𝓷𝓾𝓼𝓴𝓻𝓲𝓹 𝓷𝓸𝓿𝓮𝓵꧂:

Cɪɴᴛᴀ Bᴜᴀᴛ Isᴋᴀɴᴅᴀʀ Sʜᴀʜ - (tiada khabar berita dri publisher, takziah😌)
Pɪɴᴊᴀᴍᴀɴ Cɪɴᴛᴀ Dᴀʀɪ Tᴜʜᴀɴ - (dua kali kena reject dgn publisher, takziah jgk ya🥲)
Lᴜᴛʜғɪᴀ Lɪᴀɴᴀ
Asᴍᴀʀᴀ Fᴀɴᴛᴀsʏ
Kᴇʀʟɪᴘᴀɴ Cɪɴᴛᴀ
Dɪᴀ Tᴇᴛᴀᴘ Cɪɴᴛᴀᴋᴜ
Aᴍᴏʀ Mᴇᴍᴏʀɪᴀ
Mᴀʟᴀɪᴋᴀᴛ Cɪɴᴛᴀ
Kɪsᴀʜ Cɪɴᴛᴀ Bᴇʀʙɪᴄᴀʀᴀ


Warning! 🚫🚫❌ Jangan sesekali tiru atau ambil jalan cerita semua novel aku. Aku tak tiru pun jalan cerita orang so jangan tiru aku punya. Kalau ada yang macam sama dengan orang tu mungkin kebetulan aje. Tak ada langsung niat nak sama sebab otak kita lain-lain. Bukan sama. Dan kepada newbie, guna idea sendiri. Kau orang boleh aje tengok-tengok kat novel orang lain untuk improve idea kau orang sebagai inspirasi tapi kau orang jangan pula pandai-pandai nak plagiat jalan cerita dia orang.

Para plagiat tu mmg tk de keje erk? Kang carut kata kuang ajar plk🙄siapa terjumpa cerita-cerita aku dekat mana-mana selain daripada wattpad, roger aku dengan segera👍🏻✨

Sekian terima kasih🙃


Iғ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ ᴍᴇ ғᴏʟʟᴏᴡʙᴀᴄᴋ, ᴛᴇʟʟ ᴍᴇ😉ᴛᴀᴘɪ ᴊᴀɴɢᴀɴ ɴᴀᴋ ᴍᴇɴɢᴀᴅᴀ ᴘʟᴋ ɴᴋ ᴜɴғᴏʟʟᴏᴡ ᴀᴋᴜ🙄
  • ℌ𝔞𝔫𝔶𝔞 𝔄𝔩𝔩𝔞𝔥 𝔜𝔞𝔫𝔤 𝔖𝔞𝔱𝔲
  • JoinedAugust 31, 2017



Last Message
anithsya anithsya Jun 26, 2022 01:52PM
Lps 6 tahun contract CHZ tamat, Insya-Allah CHZ ada versi baru :)
View all Conversations

Stories by انيث❤️
Hanya Kerna Cintaku by anithsya
Hanya Kerna Cintaku
A new story of Cinta Series💕 Blurb di dalam cerita ini kerana terlebih patah perkataan🤭✨
A Heart With Love [ NEW VERSION ] by anithsya
A Heart With Love [ NEW VERSION ]
𝓕𝓸𝓻𝓽𝓱 [ Cᴏᴍᴘʟᴇᴛᴇᴅ / Nᴇᴡ Vᴇʀsɪᴏɴ ] ➪ Pemenang Real Galaxy Awards Kategori Sampingan - The Saturn (Fantasy...
ranking #455 in dingin See all rankings
Cinta Hati Zulaikha [𝚃𝙴𝚁𝙱𝙸𝚃 𝟸𝟶𝟸𝟷] by anithsya
Cinta Hati Zulaikha [𝚃𝙴𝚁𝙱𝙸𝚃...
➪ 𝚃𝚑𝚎 𝚁𝚎𝚌𝙱𝚛𝚎𝚊𝚔𝚎𝚛 [𝚁𝚎𝚌𝚘𝚛𝚍 𝙱𝚛𝚎𝚊𝚔𝚎𝚛] 𝚆𝚒𝚗𝚗𝚎𝚛 - 𝙱𝚎𝚜𝚝𝚒𝚎𝚜 𝟸𝟶𝟷𝟿 ➪ 𝚁𝚎𝚊𝚍...
ranking #11 in zulaikha See all rankings
12 Reading Lists