Anugerah Wattys adalah perayaan tahunan Wattpad yang mengagumkan, berwawasan, pelbagai suara yang memilih untuk berkongsi cerita mereka di Wattpad setiap tahun. Selama lebih dari satu dekad, Anugerah Wattys telah meraikan perjalanan berjuta-juta penulis Wattpad untuk membawa kisah mereka dari impian ke dalam kehidupan pembaca di seluruh dunia.


Dari benih pertama cerita hingga saat anda mengetik tempoh akhir pada ayat terakhir bab terakhir anda - ini semua adalah sebahagian dari perjalanan yang sama. Itulah sebabnya Wattys lebih daripada sekadar penghargaan. Ianya adalah perayaan apa yang diperlukan untuk bercerita.

Wattpad dengan bangganya mengumumkan bahawa WEBTOON merupakan penaja Wattys tahun ini! WEBTOON merupakan platform penceritaan digital yang menawarkan ruang untuk pengguna mencipta dan berkongsi komik mereka di atas talian. Seperti Wattys memberi penulis peluang mempamerkan karya, WEBTOON gagah menyokong perkembangan inovasi, menghubung dan menyerlahkan pencipta, da memberi penduduk serata sebuah platform untuk melakukan apa yang mereka mahir - Bercerita!

Lihat platform WEBTOON di sini: https://www.webtoons.com/en/


Ikuti WEBTOON di:
Facebook: https://www.webtoons.com/en/
Instagram: https://www.instagram.com/webtoonofficial/
Twitter: https://twitter.com/webtoon/
  • Wattpad HQ
  • JoinedApril 13, 2016


Following

Last Message
WattysMY WattysMY Dec 04, 2020 07:28PM
Wattys lebih daripada sekadar anugerah. Ia meraikan penghasilan cerita. Kami dengan bangganya ingin mengumumkan yang terbaik untuk tahun ini: pemenang Anugerah Wattys 2020!  Kenali cerita-cerita yang...
View all Conversations

Story by Anugerah Watty 2020
Wattys 2020 by WattysMY
Wattys 2020
Anugerah Wattys ialah perayaan tahunan Wattpad untuk suara-suara yang menyengat, bervisi, dan bervariasi yang...
ranking #201 in wattys See all rankings
4 Reading Lists