💖PENULIS TEGAR SHORT STORY
💖FOLLOW ME IF YOU WANT TO FOLLOW BACK!
💖Siapa yang minat baca citer pendek, less conflict less drama less airmata tapi plus chezzy.. bley follow Wee.. Sebab Wee malas dah nak buat citer pjg2.. malas nak pikior.


JUST ONE NIGHT https://my.w.tt/BoBaylufs3

BUDDY vs HUBBY https://my.w.tt/lZUsbBzfs3

HOPE https://my.w.tt/l85ZoVDfs3

MELANCHOLIA https://my.w.tt/Dmd2VZGfs3




Wee Menulis hanya satu hobi..
Bukan sebagai kerjaya..
So kalau lambat Wee update, Wee mintak maaf..

Wee seorang pekerja yang berkerja di bidang medical, Wee mempunyai minat lain yang Wee uruskan setiap minggu.

Jika ada kesilapan dalam penulisan. Terus sahaja komen WITHOUT BIAS. Wee tak kisah di komen, tapi jangan kondem.

I'm not professional writer. sekadar menulis untuk suka-suka..

And my karya 💯 % dari hak hati sendiri! Kalau rasa Wee ciplak dari sesiapa, boleh datang mengadap untuk claim. Dan Wee tak kisah idea dari karya Wee dicuri, tapi jangan kau curi 💯 % bulat-bulat karya aku! aku tak halal kan sampai mati!!

Tq reader yg sanggup follow Wee dari awal 😘😘😘



I'm on Instagram as @_tgnaura_. Install the app to follow my photos and videos. https://www.instagram.com/invites/contact/?i=1dxihfg1rvvio&utm_content=3v80f1m
  • Di lubuk hati wee
  • JoinedAugust 7, 2018


Last Message
TGNAURA TGNAURA Jan 13, 2021 08:09AM
Assalamualaikum... lama nya wee nak bukak dunia oren ni.. windu kat teman2 dlm ni.. sorry jika ada mesej korang yang wee x reply.. mintak maaf byk2.. Masa wee byk habis dgn hero kecik wee je hehehe...
View all Conversations

Stories by ScandalWee
(Completed) JANDA (Short Story) by TGNAURA
(Completed) JANDA (Short Story)
JANDA.. Satu kata yang sarat dengan pelbagai perasaan.. JANDA. Salah wanita. Hukuman pada wanita. Namun tahu...
ranking #10 in klise See all rankings
(Completed) Obsessi Cinta Izrail (short story) by TGNAURA
(Completed) Obsessi Cinta Izrail (...
Cinta itu suatu obses.. Tapi mencintaimu suatu obsessi Dia ditawan oleh Izrail.. Namun akhirnya dia tertawan...
ranking #1 in dadah See all rankings
(Completed) 2nd Wife (Short Story) by TGNAURA
(Completed) 2nd Wife (Short Story)
"Salah ke Aura nak jadi bini kedua? Nabi Muhammad s.a.w pun ada isteri ramai." AURA MYSHA "Aur...
ranking #19 in cerpen See all rankings
3 Reading Lists