Peminat filem tegar. Boleh bersembang pasal filem dari siang hingga ke malam. Bukan psiko. Seringkali disalah anggap sebagai lelaki. 
  • Kuala Lumpur, Malaysia
  • JoinedAugust 18, 2015



Last Message
ShashaRyzal ShashaRyzal Dec 11, 2019 03:47AM
Hai semua, so sebenarnya kan aku ada few manuskrip separuh jalan yang tak siap. Kalau aku post, agak-agak ada tak yang akan baca? Kalau dapat sambutan okay, aku cuba habiskan la. Okay tak?
View all Conversations

Stories by Shasha Ryzal
Koleksi Cerpen Shasha by ShashaRyzal
Koleksi Cerpen Shasha
Dalam ni semua cerita pendek yang tak ada kaitan antara satu sama lain. Dan mungkin jugak aku akan letak pelb...
ranking #144 in cerpen See all rankings
Koleksi Puisi Shasha by ShashaRyzal
Koleksi Puisi Shasha
Himpunan koleksi puisi yang aku tulis bila ada masa terluang dan idea datang menjelma.
ranking #93 in puisi See all rankings
Manuskrip Seorang Penulis by ShashaRyzal
Manuskrip Seorang Penulis
Ada kisah dalam ini yang korang pernah baca dalam Koleksi Cerpen Shasha, tapi, ini adalah kisah lengkap kehid...
ranking #628 in bahasamelayu See all rankings
2 Reading Lists