¤_Kesemua Buku Author-san dalam bahasa Melayu sahaja_¤


○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○

_The Saga Illusion Book_series

,The story related to *One Worlds/Another Places* around Katekyo Hitman Reborn and Saga Illusion .

Sawada Tsunayoshi, the Vongola Decimo yang kehilangan seluruh para pelindung dan keluarga menerima sumpahan 'Mati Hidup semula' . Dengan sumpahan tersebut, beliau berusaha untuk menyelamatkan setiap ahli keluarganya dan mengurai kebenaran perit di sebalik kematian Kozato Enma dan Junko.

Onikawa Koiga, the White Hitman yang misteri muncul dalam hidup Awana Uria mengubah segalanya. Apakah jejaka itu datang bersama bala atau sebaliknya?

●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
☆Sedih sebab takde anime/manga/game fanfic dalam bahasa Melayu!

☆Lebih minat kepada manga daripada anime dan paling minat game rpg

☆Minat melukis dan menulis komik,Best sangat.

☆Watak kegemaran? Kebanyakan semuanya Hero dan heroin setiap cerita yang pernah saya lihat. Tidaklah terlalu fangirl sangat.

☆'Kenapa dengan aku dan mafia ni?' Haaa, Tsuna dan Enma punya karisma tersendiri yang membuatkan aku jatuh cinta! Sikap Haise Sasaki yang optimis,semangat Naruto yang tidak mudah berputus asa,Lelouch si genius serta pemikiran yang bergeliga,perlawanan antara Shinichi dan Kaito Kid yang mendebarkan,usaha Deku menjadi hero,Chihiru yang berusaha memulihkan ibu bapanya yang disumpah,Mai dan Naru serta kumpulan SPR dalam menyiasat kes supernatural dan macam lagi tak larat nak menaip.

☆Terlalu banyak komik/manga/game/anime yang sudah baca tak ingat dunia,masih menanti kisah baharu dan fanfiction baharu gak~~Eheehehehehe~~

○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○
  • ☆__Malaysia_Kuantan__☆☆__Kerajaan Tunan II__☆
  • JoinedFebruary 7, 2016



Last Message
SagAIllusioN_RE SagAIllusioN_RE Sep 20, 2016 08:26AM
Ladies and gentlemen, it's time to Reborn! To AMG Worlds book 1 free la nak vote and komen nanti!
View all Conversations

Stories by {■□•° MurnI , JunkO °•□■}
I'm only want to find my wife,why the hell I reincarnate into another worlds?! by SagAIllusioN_RE
I'm only want to find my wife,why...
•°Saga Illusion Book Series°• ○●Katekyo Hitman Reborn Fanfiction●○ ■□Boku No Hero Academia Crossover□■ ♡ Mala...
ranking #67 in oc See all rankings
My Long Forgotten Cloistered Sleep by SagAIllusioN_RE
My Long Forgotten Cloistered Sleep
⊙Saga Illusion Book Series . ●Katekyo Hitman Reborn Crossover . ●Malay Version . KHR_Our Heart Destiny's_ ^[...
ranking #663 in drama See all rankings
!!!-_The Ghost of Your_-!!! (COMING SOON) by SagAIllusioN_RE
!!!-_The Ghost of Your_-!!! (COMIN...
The Saga Illusion Book Series Tokyo Ghoul;Re Fanfiction Malay Version ■○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●□ Hari mereka y...
ranking #347 in komedi See all rankings
6 Reading Lists