SASSYXFABULOUS

━━━ PLEASE READ MY CARRD ━━━

wanilalabom

       Manusia hina macam aku ni, semuanya aku yang buat sendiri. Aku sendiri yang bagi motivasi pada diri aku sendiri. Aku yang bagi semangat pada diri aku sendiri. Aku yang sokong diri aku sendiri. Tak ada namanya bantuan dari orang sekeliling. Kesemuanya, aku sendiri yang buat. -Selene.
          
          Ingin tahu lebih lanjut? Klik pautan di bawah ❤✨
          
          https://www.wattpad.com/story/326680715?utm_source=android&utm_medium=link&utm_content=story_info&wp_page=story_details_button&wp_uname=wanilalabom&wp_originator=HjyWSTC6qS6YAKxUj3F%2FcW7Bg0bQuYxha9j0FEQ9wSxSx0MPuHIaGN1uF%2F62tl1Kftk2AQyF7tZf8%2Bc9GBbd93YdDe96YyHcLAJDz%2Bm6XE6nMGcg8UOn62tf9KZ4XH1Y

Cristal_Snow116

smthyleaf-

uwuuooo bapak aa

smthyleaf-

bday dia aritu ko tauu sblum ni aku dh lama plan nnti bday dia nk dm wish bday n gudluckk for spm tapi haha takpelah mampu praying in silence je
Reply

smthyleaf-

but you know i tknak smpai ada relay ngn dia, jadi member pun dah cukup tapi nk bermember pun tak mampu heh
Reply

smthyleaf-

uii ngn form 5 bhaii aku bila lagii dh lah kelas face tu face hari ii nmpak dia lahai
Reply

smthyleaf-

apoo ko taken betul ii ke bhai

smthyleaf-

Wehh btw esok birthday dia ㅠㅇㅠ
Reply

smthyleaf-

dia mcm ni au feeling tu dah hilang tapi taktau aa kenapa aku still lookinf for him fjfjdjdjskks penat ah gini
Reply

smthyleaf-

btw pasal crush HAHAH entahlah bang dh makin hilang la feeling ni
Reply