Assalamualaikum❤, hye...ye awak yang tengok profile saya ni la hehe. Jangan sedih sedih tau. jadi diri sendiri dan sentiasa fikir positif.

Sapa follow saya, saya follow back🤗

❤ Siapa dia Sebenarnya?
❤Miss Art
❤Deep Lah Sangat!!!!


Thanks kerana support karya saya,
Vote! jangan tak vote!
  • JoinedApril 12, 2020


Last Message
Ropeahishere_ Ropeahishere_ Sep 15, 2022 08:23AM
haiiiii korangggg....lama tak on watpad...busy bethol...korang nak tak kalau saya buat review pasal story korang...kalau ramai yg nak nnti komen okay..saya buat...heheheh
View all Conversations

Stories by SeCrEtNaME
Siapa Dia Sebenarnya?  (COMPLETE) ✔️ by Ropeahishere_
Siapa Dia Sebenarnya? (COMPLETE)...
"Mana isteri aku la sial, kau jangan main gila dengan aku!!" tengking Aryan apabila isterinya sedan...
ranking #116 in gila See all rankings
Deep Lah Sangat!!! [COMPLETE]✔️ by Ropeahishere_
Deep Lah Sangat!!! [COMPLETE]✔️
okay! story ni ada 101 ayat deep yang bergantungan dengan kehidupan korang. Jemput baca la ye.. Jangan lup...
ranking #1 in ayatdeep See all rankings
4 Reading Lists