NorimaVerbeeck

Am postat un volum de poezii. 
     	
     	https://my.w.tt/9OL1uF9JY7

NorimaVerbeeck

Capitolul postat în ,,Ce ai face pentru iubire?" este varianta cu un sfârșit mai bun al capitolului 13. M-am gândit să pun un separator pentru cei care l-au citit înainte, doar că nu am unul. 

NorimaVerbeeck

@mikayla4d Mulțumesc! ❤️
Reply

NorimaVerbeeck

@mikayla4d Câte găsești. Important e să separ cumva ceea ce ați citit deja de ceea ce am adăugat recent. 
Reply

mikayla4d

Îl voi citi mai târziu. Dacă vrei îți trimit eu pe insta un separator sau chiar mai multe. 
Reply

NorimaVerbeeck

Nu știu cât de bine scriu, dar se pare că după ce am recitit acest interviu pe care l-am dat acum ceva timp mi-am dat seama că reușeșc să mă exprim în scris cum ar trebui să o fac și în realitate, pentru că sunt capabilă. 
     
     În altă ordine de idei, dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre scrierile mele și despre mine, vă las link mai jos. De asemenea, dacă aveți alte întrebări despre persoana din spatele tastaturii și lucrările ei, mi le puteți adresa în comentarii. Voi face un capitol special în care vor apărea răspunsurile sau vă voi răspunde aici. Depinde foarte mult de numărul de întrebări pe care îl voi strânge. Până atunci, toate cele bune!
     
     https://my.w.tt/CutBzTE5M7

NorimaVerbeeck

Dacă cineva vă va șterge munca de pe acest site, pentru o singură carte pe care o consideră cringe, înseamnă că nu știe ce-i evoluția și preferă să hiberneze în peștera numită minte fără să fac un minim de efort să schimbe ceva. 

maaaarteee

@ mikayla4d  @ NorimaVerbeeck sunt de părere că nu ar trebui șterse, adică toate cărțile pe care le scriem de-a lungul timpului reprezintă evoluția noastră în lumea literaturii. Dacă cineva nu are altceva de făcut și sunt practic încuiați la minte fac lucruri de genul.
      Și pentru ce să li se închidă contul atâta timp cât respectă regulile comunității Wattpad?... 
Reply

mikayla4d

Deci e vorba de chestia de acum câteva zile. Adevărul e că și eu m-am speriat, dar atâta timp cât respectăm regulamentul nu se va întâmpla nimic. 
Reply

NorimaVerbeeck

@mikayla4d Nu s-a întâmplat nimic cu ceea ce scriu, însă nu e deloc ok ce părere ajung să-și facă unii scriitori despre cărțile lor de început. Vor să le șteargă de frică să nu le dispară toate lucrările de pe site și să li se închidă contul. 
Reply

NorimaVerbeeck

Pentru cei curioși de continuare la ,,Ce ai face pentru iubire?", am reușit să postez capitolul treisprezece. Nu vă speriați de schimbarea de cadru. :) 

NorimaVerbeeck

Când să termin de scris capitolul nouă la Păr roșu și ochi cenușii realizez că am grăbit acțiunea și sunt nevoită, în cel mai bun caz, să șterg anumite fragmente și să adaug altele. Dacă nu, va trebui să rescriu tot capitolul. Voi încerca să mai treacă câteva zile pentru a-mi da seama exact ce este de făcut. Nu vreau să mă grăbesc și să stric ce este bun.