Hello there! Aku cuma seorang penulis amatur berumur 20 tahun yang telah mencuba nasib di dunia oren ni. Karya aku setakat ni ada lima dan korang boleh check kat bawah ni.

Lagi satu, jemput baca kalau ada kelapangan. Kesemua karya aku masih di level amatur jadi jangan mengharap yang novel aku menarik. Buat andaian sendiri, kalau rasa menarik untuk dibaca sila teruskan kalau tak, tidak payah nak teruskan. Aku tak paksa korang untuk baca novel aku sebab membuat dan membaca novel cuma hobi aku. But, yeah! I still need to learn how to make the best novel. So, enjoy yourself in this orange world!

P/S: Semua karya aku adalah hak cipta oleh aku sendiri. Jangan cuba nak curi jalan cerita dari semua karya aku.
  • Ashenian Kingdom, Realm of Life
  • JoinedJuly 8, 2016



Last Message
MuhdHayatulAkmal MuhdHayatulAkmal Feb 21, 2021 01:19PM
Kepada user yang SPM esok, aku ucapkan Goodluck. Semoga menjawab dengan tenang dan jangan mudah gelabah bila lihat soalan. Keputusan yang lulus adalah hasil daripada kamu belajar selama ni~~
View all Conversations

Stories by Akmal
LEON: THE TIME CONTROLLER by MuhdHayatulAkmal
LEON: THE TIME CONTROLLER
Kuasa untuk mengawal masa. Cool isn't? Bagi aku kuasa ni tidak lain hanyalah sebuah sumpahan. Nama aku Leon A...
+17 more
THE CURSED GUARDIAN:CHANGE INTO THE LIGHT[C] by MuhdHayatulAkmal
THE CURSED GUARDIAN:CHANGE INTO TH...
"Come to me, Cursed Katana." Aizel Neifelheim, seorang remaja yang mempunyai kuasa. Oleh kerana kua...
BETWEEN THE CODES[C] by MuhdHayatulAkmal
BETWEEN THE CODES[C]
"Join me, Code 02. If we work together, the world already in our hands." "Before that, I gonna...
+18 more
1 Reading List