Leena_syiha

Assalamu'alaikum, munculnya saya di sini sekadar nak berkongsi beberapa perkara penting. 
     	
     	Pertama sekali, saya akan mengambil cuti panjang daripada dunia penulisan bermula bulan Oktober. Cuti panjang saya itu sehinggalah tahun hadapan. Saya tak dapat pastikan sama ada tahun hadapan tu bila saya akan muncul kembali, tapi yang pasti saya memang mahu mengundur diri sekejap untuk tahun ini. Mungkin jika ada buku saya terbit, saya muncul kembali insyaAllah.
     	
     	Kedua, penjualan ebook saya akan ditutup bermula Oktober juga. Bermakna hingga akhir bulan ini sahaja saya akan buka jualannya. Selepas itu berikutan cuti panjang saya ini, saya tak dapat mengambil sebarang order. Admins saya pun dah mula sibuk dengan jadual belajar masing-masing. Sama ada di shopee atau admins, saya akan tutup semuanya.
     	
     	Ketiga, cerita saya di wattpad masih ada. Saya tidak akan turunkan dari sini. Cuma diharap tak ditunggu update. Saya memang tak dapat tulis apa-apa sekarang. 
     	
     	Keempat, pengunduran diri saya daripada dunia penulisan buat seketika ini tiada kaitan dengan apa-apa hal berkait dunia penulisan. Macam saya pernah share sebelum ini, saya akan jadi sangat sibuk bermula September. Maka sebelum saya menghilangkan diri daripada semua media sosial buat jangka masa yang agak lama, saya fikir lebih baik saya beritahu dahulu. (Bunyi macam orang penting aje) Saya punya hal besar yang saya perlu hadapi di dunia realiti, maka saya memerlukan fokus dan rasa serius.
     	
     	Itu sahaja daripada saya. Terima kasih buat semua yang menyokong saya. Saya mesti akan rindukan kalian, semoga kalian tak lupa juga dengan nama Leena Syiha sepanjang dia bersunyi diri daripada media sosial ini. 
     	
     	Terima kasih sekali lagi. Doakan urusan saya dipermudahkan. Dan maaf atas segala salah silap saya. Jangan risau, beberapa bulan tu terasa kejap aje. Nanti tiba-tiba saya muncul balik dah. Nah love ❤️
     	
     	Wassalam.

nnrawnee_

@ Leena_syiha waalaikummussalam kak leena. Apa pun masalahnya, terus kuat yaa.. moga urusan akak sekeluarga dipermudahkan..
Reply

Kuchisaishii

@Leena_syiha waalaikumusalam. Semoga Allah permudahkan segala urusan awak. Apa jua awak impi dan cita semoga tercapai. Jangan berhenti berkarya 
Reply

syawarda06

@Leena_syiha semoga Allah permudahkan urusan akak..walaupun berat hati saya hrmmm..semoga akak comeback dlm dunia penulisan ye..
Reply