Heb je wel eens van die momenten dat je geen besef meer hebt van de wereld en het volgende moment vraag je je af waarom die vogel daar je aanstaart? Je fantasie breekt uit elkaar en dat is het moment dat je je excuses aanbied aan een vogel, omdat jij degene was die aan het staren was!? Of dat moment dat je met je familie aan het eten bent en er opeens met een hand voor je gezicht wordt gezwaaid? Nou, die momenten heb ik dus iets te vaak.


Iets over mij
- Mijn favoriete genres zijn fantasy, romance en sciencefiction
- Ik kan het ene moment fan zijn van een boekenserie over een danswedstrijd en voor je maar met je ogen kunt knipperen heb ik mijn liefde voor een moordenaarsboek bekend gemaakt.
- Al sinds ik klein ben ben ik fan van de magische creatie van het schrijven. Je zou misschien denken dat ik dan vol op ervaring heb, nou dat valt tegen. Een half jaar geleden ben ik opnieuw begonnen met schrijven. -omdat ik eindelijk een laptop had waarop ik mijn verhalen kon verbergen- Dus ik heb nog veel te leren.
-Ik krijg graag tips en tops, zodat ik vooruitgang kan maken.
- Door mijn weinige ervaring met covers verander ik de kaften vaak, omdat ik er vaak niet tevreden over ben. Dus ook daarvoor mag je tips geven.

Tenslotte is er nog zoveel meer over mij te vertellen, maar dat is niet aan mij, maar aan de verhalen die zich op dit account bevinden.

Ik wens je nog een magische dag!
  • JoinedJanuary 28, 2021


Last Message
Laurel_Griffel Laurel_Griffel Jul 01, 2021 04:41PM
uhm... Hi. Ik denk dat ik nog leef. Misschien niet helemaal, maar goed. Dus ja we moeten het even hebben over mijn laatste bericht... ik ben van plan om te stoppen met de serie. Ik word er zo geïrrit...
View all Conversations

Stories by Laurel_Griffel
Illusions by Laurel_Griffel
Illusions
De jongen keek haar indringend aan. 'Ik ben zoals jij wij zijn van dezelfde soort,' zei hij teder. Divine kon...
ranking #298 in avontuur See all rankings
You are the war I can't win by Laurel_Griffel
You are the war I can't win
Haar eerste strijd, zijn woeste wraak. Zij hield van hem en hij haatte haar, maar dat was in het verleden. Ro...
ranking #121 in sciencefiction See all rankings
1 Reading List