Csak egy Kendry!

-Mit tudnék elmondani magamról...valószínűleg a videós hobbimból adódóan, már eleget tudsz rólam, így lerövidíteném a bemutatkozásomat!
-Nevem Péter, avagy alteregómként ismert OwnMcKendry személyében szoktam készíteni videókat egy bizonyos platformra, immáron több mint háromszázezer követőmnek!

-Vicces kedves, (időnként talán túl gyerekes) ha kell komoly természetemmel felruházva töltöm be helyemet az életben!
-Mindig is akartam egy könyvet / regényt írni, de sosem gondoltam volna, hogy egyszer tényleg veszem a fáradtságot, és nekilátok. Hát most ez is megfog történni.

- Egyenlőre egy projekt írásán dolgozom, de lehet később olyannyira megkedvelem az írást hogy visszatérő vendége leszek az oldalnak.
Nem vagyok egy könyv író, így ha nem nagy kérés, ne szigorúan zsűrizd a történetem!! - Na jó de! Ne kegyelmezz a véleményed megírásával!

- Hogy milyen sűrűn lesz aktivitás, az oldalamon, arra nem tudok válaszolni, valószínűleg teljesen "random" szerűen, amikor éppen utazom, vagy unatkozom tapasztalhatsz majd aktivitást!

Esetleg ha még nem találkoztál velem, ajánlom figyelmedbe a lentebb található linket, amely a Youtube csatornámra vezet téged. Less meg pár videómat ha érdekel!

Mindenkinek kellemes olvasást kívánok, és hát akkor lássuk mennyi fantázia van bennem! De tudod mit? Mond meg inkább te nekem!

Várom a visszajelzésedet!
  • JoinedJuly 10, 2018


Following


Story by Just Kendry
Project Condor Fluid by JustOwnKendry
Project Condor Fluid
Saeki Yuriko egy 18 éves átlagos lány, átlagos élettel, átlagos barátokkal, éli mindennapjait szülővárosában...
ranking #15 in animeworld See all rankings