Hudanajwa__

5-Kenapa TR dan HR manjakan Thea sangat? Sebab dorang tahu Thea sakit, jadi dorang berlembut. Tapi silap dorang adalah terlalu berlembut sampai Thea ingat semua benda yang dia buat betul. Terlalu manjakan dan berlembut dengan anak boleh lead kepada NPD. Itu yang membuatkan Thea jadi seorang yang narsistik.
          	
          	6-Aretha punca Thea semakin marah? Betul, sebab sebelum kemunculan Aretha, Ace buat semua benda untuk Thea dan bila Aretha muncul dia terpaksa berkongsi benda tu dengan Aretha tapi benda tu tak sepatutnya jadi.
          	
          	7-Kadang kita perlu selfish untuk diri sendiri. Betul. Tapi tengok keadaan. Kalau orang dah buat macam-macam untuk kau tapi kau masih selfish tu selfish tak kena tempat namanya. Mintak kaki.
          	
          	8-Kenapa Ace lindungi Thea juga? Itu isteri dia. Jahat macam mana pun tetap isteri dia tapi dia Ace. Dia pernah cakap dulu kalau Thea khianati dia dia akan buat Thea rasa racun dia sendiri. Jadi Thea takkan terlepas pun dari apa yang dia buat.
          	
          	Thea tetap heroin but this time Heroin to Villain. Jadi stop bergaduh pasal ending dan stop paksa saya untuk buat jalan cerita ikut apa yang awak nak. Saya menulis untuk saya dan ada mesej tertentu yang saya nak sampaikan. 
          	
          	Ending CHT dulu sepatutnya Sad ending tapi saya ubah sebab ramai taknak Sad ending. Ending kalini bagilah saya yang tentukan pula. 
          	
          	

Satoofight15

@Hudanajwa__ knp akk buang smua chap??
Reply

preetywho

@Hudanajwa__ bagi saya from book one semua dh lengkap semua cerita menarik... lagiun takkan nak semua jalan cerita sama .... sometimes sad ending is better utk CHT even part husniya xdapat diselamatkan even broken leleh air mata baca tapi bukan sampai tergantung tak tahu cerita,, it quite nice,, xkn la always nak happy ending... for this book sis buat and karang je yang mana sis rasa nak... some komen we can take it as advice but some not... kite buat untuk isi masa lapang dan luahkan or curahan idea... bukan nak ikut telunjuk orang... be our self.. teruskan kak.. saya menanti.. fightingg,,,
Reply

SabrinaFarah7

Salam Kak, dah selesai baca e-book Mi Diosa. Terlebih dahulu walaupun ringkas tapi dekat di hati kisah comel pasangan Kevin X Kendall. Tak menyesal beli dan akan diulang baca. Next lepas baca , saya mula tertarik kisah Keith dengan bakal pasangannya...mungkin next Mi  Anjo ( malaikat / bidadari). Apapun don't give up next story , kami sentiasa menyokong anda!!