HaniAmy

Salam semua! 
          	
          	Hani baru saja update episod terbaru Diari Seorang Pencuri. Jemput baca nanti tau! 
          	
          	Maaf sebab lama sangat hiatus. Hani akan cuba update juga sampai ke latest episode seiring dengan sesi D&D kami nanti (yang ni pun dah lama juga hiatus -_-!). 
          	
          	Terima kasih kerana teruskan sokongan korang membaca Diari Seorang Pencuri! 
          	
          	https://www.wattpad.com/945505979-diari-seorang-pencuri-47-pulau-terbiar
          	
          	https://www.wattpad.com/story/51605041

HaniAmy

Salam semua! 
          
          Hani baru saja update episod terbaru Diari Seorang Pencuri. Jemput baca nanti tau! 
          
          Maaf sebab lama sangat hiatus. Hani akan cuba update juga sampai ke latest episode seiring dengan sesi D&D kami nanti (yang ni pun dah lama juga hiatus -_-!). 
          
          Terima kasih kerana teruskan sokongan korang membaca Diari Seorang Pencuri! 
          
          https://www.wattpad.com/945505979-diari-seorang-pencuri-47-pulau-terbiar
          
          https://www.wattpad.com/story/51605041

HaniAmy

Salam semua!
          
          Saya baru saja publish-kan beberapa cerpen dalam Kapal Terbang Imaginari. Jemput baca ye! Nanti saya tambah lagi cerpen-cerpen yang selebihnya. 
          
          Cerpen-cerpen ni semua pernah dimuatkan dalam buku saya bertajuk sama gak — Kapal Terbang Imaginari. Jika ada yang berminat nak mencari buku fizikalnya, saya sarankan anda cari di Kedai Fixi, tu pun kalau ada lagi. Jika mahu beli versi e-booknya, nanti saya pertimbangkan (takat ni belum ada lagi, tapi saya boleh buatkan nanti, jika ada permintaan). 
          
          Terima kasih~ 
          =) 
          
          https://my.w.tt/ekhB8gGa48

HaniAmy

Salam, semua! 
          
          Mungkin ada antara kamu yang pernah baca buku Kapal Terbang Imaginari. Mungkin ada yang pernah nampak tapi tak pernah nak beli dan baca. Kali ni, aku bawa naskhah tersebut untuk dinaikkan ke Wattpad! 
          
          Jemput baca cerpen pertama ni :) 
          
          Aku akan cuba upload satu persatu setiap minggu. Dan kalau aku terlupa dan korang tertunggu untuk baca, bagitau je kata "wei, hang lupa upload cerpen baru minggu ni!" kat Twitter aku ke apa. Orait? 
          
          Mekasih!
          
          https://www.wattpad.com/story/215338136

HaniAmy

"Bila fikir tentang kelengkapan anak yang bakal dilahirkan, aku terus pening. Bukan takat tak tahu apa lagi yang perlu dibeli, tapi sampai ada waktu, duit menjadi penghalang." 
          
          Salam, semua! 
          Jemput baca entri terbaru Paracetamol ye. Terima kasih!
          
          https://www.wattpad.com/story/190915823

HaniAmy

Salam, semua! 
          Sempena hari lahir yang pertama Kiddo, eloklah aku release je episod terbaru Paracetamol ni. Jemput baca! 
          
          "Sepanjang waktu mengandung dulu, aku telah setkan beberapa aktiviti untuk masa lengang. Tapi banyak aktiviti lagha jelah."
          
          https://www.wattpad.com/story/190915823