Halisa_Sayangku

Mohon undur diri 

DearthNote

@Halisa_Sayangku why...undur diri dari wattpad trus ke...hope not ms author
Reply

azmibaharudin69

@Halisa_Sayangku undur2 tu..side mirror jgn lupa tgk
Reply

misai48

@ Halisa_Sayangku ??????
Reply

Halisa_Sayangku

Died Hard fans avenge
     
     APA AKAN JADI SEANDAINYA THOR TAK SAMPAI DI WAKANDA TEPAT PADA WAKTUNYA?
     
     Scene ketibaan Thor di Wakanda di penghujung filem Avengers : Infinity War adalah antara scene paling gempak dalam filem tersebut. Thor yang baru memiliki Stormbreaker begitu mudah menghapuskan bala tentera The Outriders & juga mampu membuatkan Thanos cedera parah. Tapi agaknya apa yang akan berlaku andai Thor lambat tiba di Wakanda atau dalam situasi yang lebih buruk, langsung tak tiba?
     
     Kalau diperhatikan betul-betul, pasukan Superhero & bala tentera Wakanda tak mampu mengekang kemaraan The Outriders. Silap-silap, Captain America, Black Panther, War Machine & Superhero lain dah mati dibantai The Outriders. Kalau Thor tak tiba tepat pada masanya, dengan mudah Black Order membunuh Vision & merampas Mind Stone. Walaupun Wanda adalah Superhero terkuat di Wakanda masa tu, tapi Black Order dah sediakan plan untuk jauhkan Wanda dari Vision. Dah dapat Mind Stone, confirm Black Order terus balik ke Planet Titan. Kalau bernasib baik, dapat la mereka join bapa angkat mereka bantai Avengers + Guardians Of The Galaxy.
     
     Kalau Thor terus pergi ke Planet Titan, takkan dengan mudah untuk dia 'hadiahkan' kapak kepada Thanos. Black Order akan lindungi Thanos & sempat la Thanos petik jarinya. Senang cerita, walau dalam apa jua kemungkinan, Thanos tetap akan berjaya selesaikan misinya.
     
     -kekalahan itu memang perit-
     
     

Halisa_Sayangku

@Halisa_Sayangku dh tgk.. Huhu.. 
Reply

Ahli_Fikir18

@Halisa_Sayangku kalu x salah Thor ke Wakanda sebab dia jangka yg Thanos ada di Bumi dan bukan Planet Titan...sekira nya Thor join Guardians of the Galaxy ngan Dr Strange + Iron Man + Spidey...ada change yg Thanos x akan dpt Time Stone dari Dr Strange....
      
      Tp dah ikut comic pun memang Thanos dpt snap..cuma kita x tau mcm mana dorang nak "keluar" dr plot yg begitu deep mcm nih...btw dah tengok trailer Avangers baru??? hanya ada Ant Man saja...Caption Marvel mcm x wujud...haha
Reply