DamiaMelany

Hi semua. Nk tny pendapat. Normal ke lelaki yg dah berkahwin layan movie porn? Tq

El-Qiden

@DamiaMelany layan sikit
Reply

KembangSetaman

@DamiaMelany xtahulah sebab apa, nak normalised kan benda ni dgn kata "biasalah lelaki" mcm xpatut sbb benda dah tentu haram nak2 jenis dah kahwin. Senang cerita tak pandai nak kawal nafsu atau mmg jnis xleh tinggal tgk porn even dah kahwin. 
Reply

DamiaMelany

@onibugiuu yes. Tp ada je yg buat. Ntah apa lg yg x cukup 
Reply

DamiaMelany

Hi semua. Nk tny pendapat. Normal ke lelaki yg dah berkahwin layan movie porn? Tq

El-Qiden

@DamiaMelany layan sikit
Reply

KembangSetaman

@DamiaMelany xtahulah sebab apa, nak normalised kan benda ni dgn kata "biasalah lelaki" mcm xpatut sbb benda dah tentu haram nak2 jenis dah kahwin. Senang cerita tak pandai nak kawal nafsu atau mmg jnis xleh tinggal tgk porn even dah kahwin. 
Reply

DamiaMelany

@onibugiuu yes. Tp ada je yg buat. Ntah apa lg yg x cukup 
Reply

DamiaMelany

Pregnant kali ni rasa bersyukur sgt. Tp to be honest, rasa syg x de lg utk baby ni. Asyik teringat kat arwah safiyya. Cinta hati yg tiada bandingan. But dont worry, sy masih akan jaga baby ni dgn baik dan cuba utk bg kasih syg yg ckup utk dia. Baby safiyya, will always be my no 1. My little angle in heaven..

DamiaMelany

Alhamdulillah, Allah bagi mummy rezeki untuk pregnant kali kedua. Allah ambik anak syurga mummy, dan Allah bg kat mummy yg baru. Safiyya, adik tunggu mummy di syurga. Biarkan mummy besarkan adik2 di dunia dgn baik. Mummy akan ajar diaorg doakan kakak diaorg dari kecik lg.. InsyaAllah, bila sampai masa kita jumpa di syurga ya sayang..

DamiaMelany

@Cahayaaaaaaaa tq.. akak pun x sangka secepat ni Allah nk bgi.. Alhamdulillah
Reply

Cahayaaaaaaaa

@DamiaMelany Kak Mia! Alhamdulillah! So happy for you! ♡♡♡
Reply

_bbellaaaa

@DamiaMelany Alhamdulillah kak..  
Reply

DamiaMelany

Mummy akan terus bersabar untuk jumpa adik di sana. Mummy nak mintak maaf kat adik. Mummy nk peluk adik kuat2. Cium adik setiap saat. Semoga Allah kurniakan mummy husnul khatimah. Semoga Allah jumpakan adik di barzakh lagi. Semoga Allah perindahkan alam barzakh mummy.. n semoga Allah rahmati mummy dan tempatkan mummy di syurga bersama anak mummy..

DamiaMelany

Banyaknya baby sakit sekarang. Kronik pulak tu. Allah tengah uji mak ayah baby tu. Baby ni kita tgk dia yg sakit. Tp Allah maha penyayang. X mungkin dia nk bg baby rasa sakit. Kalau ada baby lain lepas ni, harap2 la Allah lindungi dia dari sebarang penyakit. Cukup la tengok arwah Az-Zahra sakit.. Hanya yg pernah menghadapi tahu perasaan tu..