Aint straight 🌈 imma girl 

☕You can't go back and change the beginning but you can start where you are and change the ending.


Aku suke writing suka2 je, bacelah kalau sudi.



🍄A little about me,

Aku ni nampak je kasar tapi lembut senanye.

Jangan judge aku kalau tak pernah lepak se table dengan aku.

Nak kenal, boleh asal jangan kekok lah. Aku ni agak pemalu dengan orang, so kalau ajak chat tu kau kena banyak cakap jugak lah dan baru aku banyak cakap jugak ahhahah🥞 .


Just nak cakap ,siapa yang follow /followback aku tu ,..WELCOME & THANK YOU 🌼




✍️List of my stories

🐞Hate or Love Me ( 21/7/20 ~ ......)
🐞Choose Me
🐞Twist Love
  • JoinedMay 8, 2020


Last Message
CryingViolet CryingViolet Mar 11, 2021 01:16AM
Im backkkkk ..apak lama sia aku tak on watpad .ade ke yg still active wp ni?
View all Conversations

Stories by CryingViolet
Life Sucks by CryingViolet
Life Sucks
'bout my cadbury life
ranking #198 in hati See all rankings
Hate or Love me? by CryingViolet
Hate or Love me?
Try baca dulu .Kalau best ,vote lah . Lesbian warning .