Chubbyoung

happy 3rd birthday stays ❤ !!

itsdeehere

@Chubbyoung ❤️❤️❤️
Reply

-markme

AHHAHAHAHA aku pun terluper
          bias ii aku sejak tahu lzj 

-markme

JAP AKU PM
Reply

-markme

hshs ig aku pun noob ii jer
Reply

-markme

aku konpius acane suara dye boleh jadi
          cenggitu ek ;-; tapi time nyanyi grrrrrr

-markme

aku kennot yg part last tu minho dgn jisung
            syp ii pegang tgn HAHAHAHAH
Reply

-markme

aku gelak cam tah pape lam bilik HAHAHAHAHAHA
Reply

-markme

wehh skz family an — COMEL GILE CHAN ( ꈨຶ ˙̫̮ ꈨຶ )
Reply

blvekvyiest

roti sama itu air milo 

blvekvyiest

tengah breakfast <33

webjungwon

morning efy !! <3

blvekvyiest

efy !! good morning <8000

hyvnlie-

hello !! how's your day today ?
          hope not a bad day for you ,
          rest well okay , jangan overwork dalam apapun 
          goodnight , may tomorrow will be better than today </3!!
          
          here some reminder :: https://pin.it/26bZXzi
          
          ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

treasvrexie

hi

treasvrexie

gOng goNg GoNg goNg
Reply

treasvrexie

OKIE SUDDEN DRAMA
Reply

treasvrexie

saya cuba untuk memahami awak tapi
            awak selalu buat saya macam ni. susah
            sangat ke awak nak faham saya ?? :c
Reply

minahmutmut

anyway , HAPPY GIRLFRIEND DAY EFY SYAYANG ❤️

minahmutmut

france ke ya allahhh aku confuse ni ha :0

minahmutmut

dah la wattpad ni makin aku update makin gilo 
Reply