Ayanalost_

Nak tunggu 100 votes dulu lah baru update versi sad punya hehe. Nak bagi ramai ii happy dulu❤️ 

ryeoryna

theroszie

Haii korang yang mana tak dapat pergi PBAKL24 tapi perlukan perkhidmatan PERSONAL SHOPPER , boleh DM kita tau
          
          Jangan risau PS service charge kita mur mur je :
          RM4 - per book (yang mana nak special request cth-"sis saya nak sign hidup author", harga SC TETAP SAMA yaaa)
          RM3 - per book (6 buku dan ke atas)
          ***Notes, untuk yang:
          → TAK NAK sign author, korang tetap akan dapat sticker sign author tau (NOVEL LIMITED SAHAJA)
          → NAK sign author, bergantung availability saya nak beratur yaaa. 

Ayanalost_

Done update special chapter (1) happy reading ❤️

NurAliahAhmad1

@Ayanalost_ cerita apa ya dah lupa author?
Reply