♠️ Law Student
♦️ Veni, vidi, vici
♟ Aut Caesar, aut nihil
♥️ Sans removyr
♣️ If you must break the law, do it to seize the power. In all other cases, submit to it.


https://www.facebook.com/groups/278248406124406/

👑 Queen
Aries; Pasionate; Assertive; Fierce; Brilliant; Alarmingly-Cute; Synonym-for-Formidable; Queen-Undercover; Entirely Regal; Goddess
♦ Red really is my color
💚 SlytherinMy hobby is not HIStory. It's HERstory.
Latin is purely majestic.
Cat lover.
I may seem arrogant, but it's really not the case.

Anna e pseudonimul. Și, cel mai probabil, în clipa în care nu voi mai avea ce povești să spun, Anna va dispărea și ea și va lăsa locul altcuiva.

Follow pentru follow nu e chiar genul meu. De fapt, aș prefera să-l primesc numai atunci când citiți cu adevărat ceva de la mine sau intenționați s-o faceți. So don't bother otherwise, sweeties! ;)

Ador să citesc și o fac fără să țin cont de numărul de followeri sau de popularitate dacă dau peste o carte bună. Votez și comentez cu drag, fără să mă ascund în umbră. Și pretind același lucru și de la cititorii mei, cred eu, cu tot respectul.
Nu-s un star de cinema, ci o scriitoare amatoare. Comentariile mă bucură ca pe un copil, iar la mesaje răspund mereu atunci când găsesc timp, deci fără rușine sau rețineri. Fără întrebări personale, totuși! Încă prefer anonimatul. :)

Istoria e prima mea dragoste, deci asta veți descoperi aici predominant. Mitologia - a oricărei culturi - e absolut magică! Fantezia vine următoarea și e cea pe care mintea mea o țese, deci e posibil să nu găsiți două lucruri similare între ceea ce conturez în poveștile mele.

Basmele nu-s chiar genul meu, dar dragostea imperfectă mi-e pe plac. Nu-s o stăpână a oratoriei în viața de zi cu zi, dar reușesc să îmblânzesc cuvintele pe hârtie. Și pe cât de tare nu mă pricep la versuri, pe atât ador poezia.

Când - nu dacă - voi publica, sper să-mi strâng toți cititorii în jurul meu la o cană de cafea și să turui împreună cu ei până dimineața.
  • ♧ Reigning in the Renaissance
  • JoinedSeptember 12, 2016


Last Message
AnnaFeodorovna AnnaFeodorovna 8 hours ago
15th of April, 1558 - Death of Roxelana, Hurrem Sultan      On April 15, 1558, the French ambassador to Istanbul, Jean de la Vigne, reported that the Haseki had died early in that morning. Suleyman'...
View all Conversations

Stories by 🌺Queen
Anna. Și-o cafea... by AnnaFeodorovna
Anna. Și-o cafea...
▪ Pentru dățile în care fiecare dintre noi vrea să spună ceva, dar nu are curajul să vorbească.▪ ...
ranking #3 in random See all rankings
Iron Queen  by AnnaFeodorovna
Iron Queen
|| Iron Queen || Despre El s-au spus o mulțime de lucruri... Șoapte, minciuni și înșelătorii înghițite...
ranking #4 in mitologie See all rankings
Winter Rose by AnnaFeodorovna
Winter Rose
.
ranking #1 in elizabeth See all rankings