Vdekje Stories

Refine by tag:

2 Stories

2 Jave  by anisja_02
#1
2 Jave by Endrrimtarja
PARA SE TE LEXONI KETE LIBER, KTHEHUNI TE LEXONI FILLIMISHT PJESEN E PARE TE "Ishe ti " . . . . Po sikur te kesh dy jave jete dhe krejt papritur te ikesh dhe t...