Select All
  • Istorija Buducnosti
    165 18 5

    Presek dogadjanja izmedju dva potpuno različita sveta: jednog u svemiru punom novih stvari i iznenadjenja, mnoštvo urnebesnih avantura što je potpuno za očekivati kada Zemljanin dobije priliku da putuje svemirom; i drugog na Zemlji, koji kroz komične kritike u neprestanom unutrašnjem preispitivanju glavnog lika, opis...

  • Mačiji Život
    2K 275 14

    Da li su mačke samo glupe životinje? Da li one zavise od ljudi? Da li najobičnija devojčica može biti posebna? Da li mi uopste znamo kako su naše omiljene životinje nastale? Naravno da ne! To samo životinje znaju, a na nama je da otkrijemo kroz ovu priču!

  • Poslednja Želja-Prvi Deo Sage O Vešcu (Andžej Sapkowski)
    1.2K 83 25

    Geralt je veštac,čovek koga su magične moći,ojačane dugotrajnom vežbom i tajanstvenim eliksirom,načinile izvrsnim borcem i nemilosrdnim ubicom.A ipak,on nije obični ubica.Njegove žrtve su čudovišta i zlotvori koji pustoše zemlju i napadaju nedužne.On luta u potrazi za poslom,ali vremenom shvata da iako neke od njegovi...

  • Biseksualka
    33.1K 678 27

    Katarina je srednjoškolka koja trenira košarku.Ima dečka Kristijana sa kojim je već neko vrijeme u vezi.Njen život se čini sasvim normalnim sve dok se ne pojavi jedna djevojka i natjera je da preispita svoja osjećanja.

  • Cudesa(Crni macan/AndrijaXcitalac
    134 7 3

    Ti si prijatelj sa Andrijom od kad znas za sebe.Ali ti imas jednu veliku tajnu? Saznaj sta ce se desiti?

  • Bela alfa (Zavrsena)
    40.8K 1.8K 16

    Dženifer, mlada devojka kojoj će joj se život promeniti iz korena na 16 rodjendan. Otkriće mnoge tajne koje su dugo skrivanje od nje,novu porodicu i novu ljubav. Da li će uspjeti da se izbori protiv svega što joj stane na put? Pročitajte i otkricete! Najbolje rangirano #1 u werewolf.

    Completed