Select All
  • Wattpad's Got Talent Autumn 2020
    862 99 4

    Φθινόπωρο! Μια ζεστή σοκολάτα, κοντά στο παράθυρο και τον υπολογιστή στα πόδια σου, γράφοντας μανιωδώς! Πρέπει να προλάβεις την καταληκτική ημερομηνία στο διαγωνισμό Wattpad's Got Talent Autumn 20! Σου κέντρισε το ενδιαφέρον το πρωτότυπο θέμα και φυσικά και τα υπέροχα δώρα. Το χεις!

    Completed  
  • Summer Cover Competition 2020
    3.2K 330 26

    (Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ) Ένας ολοκαίνουργιος καλοκαιρινός διαγωνισμός για εξώφυλλα ανέβηκε στην πλατφόρμα! Είσαι έτοιμος να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό; Για περισσότερες πληροφορίες τσέκαρε το βιβλίο.

    Completed  
  • J-J Summer Contest #JJSC2020
    7.1K 519 19

    (Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ) Γεια σας αγαπημένοι μας συγγραφείς! Ο ανανεωμένος καλοκαιρινός μας διαγωνισμός ήρθε και σας περιμένει να δηλώσετε συμμετοχή! Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το κεφάλαιο "Η ανανεωμένη διαδικασία ψηφοφορίας".

    Completed  
  • FM Spring Contest #FMSC
    12.7K 1.2K 25

    (Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ) Ένας τρομερός ανοιξιάτικος διαγωνισμός ήρθε και σε περιμένει! Με την ψήφο του κοινού, τον αρκετό ανταγωνισμό και τις αντικειμενικές κριτικές είσαι έτοιμος/η να ανεβεί το βιβλίο σου στη κορυφή; Πάρε μέρος τώρα! Θα βρεις τη φόρμα συμπλήρωσης στο βιβλίο.

    Completed  
  • Cover Competition
    208 27 4

    αν έχεις ταλέντο στο να φτιάχνεις εξώφυλλα είσαι στο σωστό βιβλίο

  • J-J-A Summer Contest #2019
    8.5K 1K 28

    (Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ) Γεια σας αγαπημένοι μας συγγραφείς! Επιστρέψαμε ανανεωμένες και γεμάτες γνώση, ανυπόμονες να διαβασουμε τα βιβλία σας. Διοργανώνουμε αυτόν τον διαγωνισμό, ψάχνωντας τα καλύτερα βιβλία του καλοκαιριού. Είστε έτοιμοι να βάλετε συμμετοχή; Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και κανόνες και ελάτε να...

    Completed  
  • Greek Book Contest 2019 {Κλειστός}
    3.8K 661 46

    Πάρε μέρος κι εσύ στον ανεπίσημο διαγωνισμό του Wattpad! Μια εμπειρία μοναδική με ξεχωριστά δώρα και μοναδικούς τίτλους σε περιμένουν! Δήλωσε τη καλύτερη ιστορία σου ή κριτής στην αγαπημένη σου κατηγορία! Πρόλαβε πριν κλείσουν οι συμμετοχές! Ίσως να είσαι εσύ ο νικητής!

  • Βραβεία TYS 2019
    2.9K 180 5

    Τα ετήσια βραβεία της ομάδας μας, Tell Your Story Greece, ανανεωμένα και γεμάτα εκπλήξεις... Εσύ δήλωσες την ιστορία σου; #TYS19 Cover by : @i_seira_mou_tora

  • Book Competition #2019
    786 140 19

    Όλες η πληροφορίες θα βρίσκονται στο πρώτο κεφάλαιο . Καλή επιτυχία σε όσους λαβουν μέρος .

  • Wattys Greek Competition [CLOSE]
    4.6K 495 21

    Ήρθε η ώρα να αναδίξεις κι εσύ το ταλέντο σου! Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ελλάδα δεν έχει μεπι (ακόμα😂) στα wattys οπότε έφτιαξα αυτόν τον λογαριασμό για αυτόν τον λόγο! ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΈΣ!😂❤

    Completed