Select All
  • blood sweat and tears II : escape from nightmare (OG)
    4.5K 540 15

    #digalakkan untuk baca buku Blood Sweat And Tears I : The Truth Untold before baca buku ni Status : on going "Hyung...betul ke...dunia ni bukan tempat untuk aku?" "Ya." tahun demi tahun berlalu setelah tamatnya perjalanan ngeri dan hitam. Peristiwa yang telah menguji mereka semua dengan perasaan benci dan dendam. Ki...

  • 7012 S2 | BTS
    50.9K 5K 20

    Perjalanan 7 sahabat itu masih belum selesai. Harapan mereka untuk ditanggung oleh salah seorang sahabatnya musnah apabila dia diberhentikan kerja. Jadi mereka mengutuskan untuk bekerja sepenuh masa untuk menanggung keperluan masing-masing. Tetapi sejak masuknya tahun baharu, mereka dihadapi pelbagai cabaran dan rinta...

  • [C] Bride For Rent ; PJM • 박지민
    110K 10.2K 31

    Come live in my heart and pay no rent. Highest rank #1 in Beyondthescene ㅡ ❝ kau nak berapa? aku sanggup bayar! ❞ ❝ awak cakap macam tu, seolah-olah yg saya ni nak sangat jadi bini awak! ❞ - ❝ aku nak kahwin dengan sunata.. nak tk nak kau kena terima yg dia bakal madu kau ❞ - START: May 2O 2O18 END: July O3 2O18 a b...

    Completed   Mature
  • [C] ASTRAEA | 진 ✓
    44.3K 4.8K 23

    [OLD TITLE: MY DOCTOR] Semua orang berhak untuk mendapat peluang kedua, dan bila diberi peluang, tolonglah jangan disia- siakan. Kim Seokjin, kesibukan dalam kerja buatkan dirinya mengabaikan tanggungjawab sebagai suami kepada isterinya, Bae Rina. Gadis yang 3 tahun lagi muda darinya namun lebih matang dari dirinya. D...

    Completed  
  • [C]FAKE NERD|KTH
    43.5K 4.4K 24

    Dia NERD bukan sebarang NERD tetapi NERD yang ada pada dirinya mampu membuat kau masuk ke dalam perangkapnya. WARNING ⚠️⚠️⚠️ "JANGAN SESEKALI ANDA MEMANDANG RENDAH TERHADAP SEKETUL NERD" START:21/3/2019

    Completed  
  • The Reason That I'm Singing || Eunwoo
    7.2K 591 41

    Walaupun Saehyun dikatakan budak pelik kerana dia dikurniakan kebolehan berkomunikasi dengan hantu, itu bukan penghalang Saehyun untuk teruskan minatnya iaitu menyanyi. Pada mulanya, semua orang tidak menyukainya. Apabila datang seorang jejaka yang bernama Eunwoo, hidup Saehyun mula berubah. Dia tidak lagi berselindu...

    Completed   Mature
  • Bangtan Academy 2 : The Daredevils
    47.9K 7.5K 61

    "I wonder why did they bleed. Why it's feels so alone. Then I wonder how I survive it. Why am I survived? There's another story, written in blood, in tears and in despairless. " Walaupun aku tak ingat siapa diri aku, aku akan buktikan kepada mereka kebolehan aku. Aku cuba sedaya upaya untuk menjadi yang terpilih...

  • He's the killer ↛ 『c 』
    45.7K 4K 22

    Mengisahkan kumpulan Twice dan Bts yang menginap di homestay yang sedikit jauh daripada bandar, iaitu di hutan. warning ; I wrote this when I was 14 years old still young and lack of experience and very cringe I would say. If you can't stand it please leave Sesuatu berlaku menyebabkan Twice dan juga Bts panik dan me...

    Completed  
  • [C] Guess Who? » BTS «
    58.2K 6K 15

    + Cuba kau teka, - Siapa mereka ? :) Started ; 23 December 2016 Ended ; 23 December 2016

    Completed  
  • [𝗖] 𝗦𝗘𝗩𝗘𝗡 𝗣𝗘𝗧𝗔𝗟𝗦
    6.2K 951 21

    ❛❛ ʰᵃᵈⁱᵃʰ ʰᵃʳⁱ ʲᵃᵈⁱ ᵖᵃˡⁱⁿᵍ ᵈⁱˢᵘᵏᵃⁱ ᵐᵉⁿʲᵃᵈⁱ ʰᵃᵈⁱᵃʰ ʰᵃʳⁱ ʲᵃᵈⁱ ᵖᵃˡⁱⁿᵍ ᵈⁱᵇᵉⁿᶜⁱ ❜❜ ᴘᴜʙʟɪsʜᴇᴅ ᴏɴ ; 𝟺 ᴅᴇᴄᴇᴍʙᴇʀ 𝟸𝟶𝟷𝟾 ʙᴇᴀᴜᴛɪғᴜʟ ᴄᴏᴠᴇʀ ʙʏ ; ᴀғɪᴇʏᴀ <3

    Completed  
  • [C] SENIOR - K.S.J
    22.8K 2.2K 24

    " Tolonglah. Cuma kau je boleh bantu aku. ". - Seokjin.

    Completed  
  • BTS FUNNY [4]
    57.6K 4.8K 47

    Enjoy it Army ♡

  • 7 REASONS WHY▶KSJ
    14.4K 1.9K 35

    Kematian Jin yang membunuh diri di dalam bilik air betul betul mengejutkan BTS. Namun,selepas beberapa hari BTS menerima satu bungkasan yang berisi 7 buah pita suara dan yang paling mengejutkan mereka pengirim bungkusan tersebut adalah Kim Seok Jin. Sebaik saja pita pita suara itu dimainkan,seribu satu kebenaran mula...

  • Hyung Is Dongsaeng (BTS JIN & BTS JUNGKOOK)
    67.4K 7.5K 41

    Sebuah cerita dimana Hyung yang paling tua,Kim Seokjin,berubah menjadi Jin Dongsaeng ! Bangtan terpaksa melalui macam2 perkara demi menyelamatkan nama hyung mereka dari dikeluarkan dari BTS ! Mampu ke deorang jadikan jin besar balik? Atau jin akan selamanya kecik dan nama nya akan hilang dari BTS ! Silakan baca untu...

    Completed  
  • HE IS VAMPIRE?? [COMPLETE]
    223K 12.9K 58

    Sejak berpindah ke sekolah baharu. Heying sering dikacau oleh rakan sekelasnya. Atau lebih tepat,orang yang duduk di sebelahnya. Park Jimin. Namja yang menjengkelkan,dan suka menuturkan kata-kata yang pelik. Kadang Heying terasa selamat berada di samping namja itu,kadang rasa nak bagi kaki bila byuntae Jimin keluar. N...

    Completed  
  • BTS Kingka High School | K.T.H
    25.2K 1.2K 51

    Bts dikenali sebagai kingka di Seoul High School . Mereka sangat suka membuli plajar lain . Mereka tidak kira sama ada plajar itu namja/yeoja mrka ttp akan membuli . Sehingga pada suatu hari , mreka telah bertemu dngan sekumpulan perempuan yg lbih tinggi pangkatnya drpd queenka/kingka sekolah . " kau tu nerd . Nerd w...

  • [RE-EDIT] Lagenda Crush Durjana ; jjk
    1.5M 208K 119

    "Trust me when i say i'm staying through hardship. Love still remain ." ♡'・ᴗ・'♡ ; dalam proses Re-write. [2017-2020] Start S1 : 16 Oktober 2017 End S1 : 20 April 2018 Start S2 : 1 July 2018 End S2 : 3 November 2018

    Completed  
  • Misi Memikat Crush + Please Don't | 태민윤
    3.8M 444K 189

    ❀ Crush ❀ Senior ❀ Kawan ❀ ✿ Suami ✿ | - ❀ - | Cast : Kim Youngbin . Kim Taehyung . Min Yoongi . Park Jimin . Rated : PG-13 & PG-15 Genre : Comedy , Romance , Sad. Cover By : @rosemint- Start : 10 Julai 2016 End : 10 September 2018 Hyunwonwoo__ | since 2016

    Completed  
  • BTS Kids?
    289K 34.3K 32

    "wah cantiknya warna pink ni! jin nak semua boleh tak noona?" -seokjin "ops sorry joon dah terpecahkan gelas kesayangan noona..." -namjoon "boleh tak noona bagi yoongi rehat kejap? penatlah." -yoongi "noona! cepat tengok ni tarian baru hoseok!!" -hoseok "@#&#-#+^-" -taehyung "chim tak comel noona. ottoke?" -jimin "teh...

    Completed  
  • Seven Kids In Island [ B T S ]
    20.3K 2.8K 19

    "Hiyong~ kita kat mane ni T_T " "Senyaplah " "Nak balik! Nak balik!" "Hyung! Nak balikk!! " "AISHH KAU BOLEH SENYAP UNTUK 10 MINIT TAK?! " Sebanyak 7 orang manusia yang terdampar di satu pulau amazon mak ijo nenek mu trump akibat dari terjatuh dari langit semasa perjalanan menaiki kepala terbang . Kim namjoon . Kim se...

  • BTS JOKES😘😘😘
    1.9K 160 31

    Silly jokes about BTS😘😘😘 MALAY VER KALAU NAK BACA SBB NAK KUTUK BAIK X PAYAH BACA.YG X NAK BACE SILA GET OUT FROM THIS JOKESSS. IDEA ORIGINAL DARI DIRI SENDIRI SELAMAT MEMBACA😍😍😍

  • Kingka and Queenka
    110K 6.3K 25

    Baca je..tak larat nk tulis...asyik hilang... -_-|| Sorry klau cerita ni tak best... Klau xnk baca pun tak pe...(--〆) FF-2

    Completed  
  • [ C ] Exam S1 + S2 ↬「Jungkook」
    725K 87K 137

    "Aku maksudkan lelaki selain daripada aku" "Ehhhh . Asal selain daripada kau pulak . Kau pon lelaki . Takkan bapuk pulak" - Jung Hyu Jin "Sebab aku tak sanggup nak berjauhan dengan kau..." - Jeon Jungkook - ﹏ "Kiss aku" - Jeon Jungkook - ﹏ [...

    Completed  
  • [C] TE AMO | JJK ✓
    376K 31.9K 98

    [OLD TITLE: BABY GIRL] "Each day, I love you more." +Jungkook ft rachel Started; 1.01.2018, Monday End; 4.06.2019, tuesday Highest ranking #1 in Kpop Highest ranking #1 in Fanfiction ©heitsmehari

    Completed   Mature
  • [C] BTS STORY JOKES !!!
    167K 18.8K 164

    [SIRI DIALOG JENAKA] AMARAN ; Penggunaan bahasa secara tidak matang dan singkatan perkataan yang digunakan masih belum diedit. " If you love Bangtan ,, you must love their funny and laugh . " Ini la dunia kami. Penuh dgn pelangi yang besar, dan unicon yg banyak berkeliaran diatas pelangi. Disitu terdapat seekor raks...

    Completed  
  • 7012 | BTS
    245K 21.3K 52

    Mengisahkan 7 sahabat yang mempunyai latar belakang yang berbeza. 5 dari mereka berasal dari keluarga yang susah. Mereka juga berhasrat melarikan diri daripada keluarga mereka dan hidup bersama hingga ke akhir. Dengan itu, Salah seorang daripada mereka yang asalnya dari keluarga berada ingin mencapai hasrat mereka den...

    Completed  
  • Hantu?! » BTS «
    30.2K 5K 9

    ! Tiada kaitan dengan mereka yang masih hidup ataupun sudah meninggal dunia. !

  • BTS SLYRICS
    93.9K 1.7K 204

    hi there, welcome here. is there any song lyrics bts you want me to publish?

  • Mr. Cold : Taehyung
    71.4K 3.9K 59

    Sejahat-jahat dia, dia suami aku, dia pembimbing aku ke syurga bukan syurga, tapi neraka.

  • ^BTS Jokes^)
    1.3K 153 19

    +funny +tapi bodo kid +nak ketawa ? +baca ah +nanti ketawa terbahak bahak berkahak kahak +sorry +lambat update +cuma mintak support je +tu je 🎈 laugh out loud 😂‼