Select All
  • [C] Suami untuk Disewa | JJK✓
    314K 29.7K 52

    Bukan dari deep web, bukan juga pemerdagangan manusia. Aplikasi Suami Untuk Disewa (SUD) yang dibuat khusus untuk menyewa seorang lelaki untuk dijadikan suami. Jeon Jungkook adalah salah satu lelaki sewaan itu. Dia lakukannya atas kerelaanya sendiri. Kesempurnaan lelaki itu dari segi rupa yang memiliki paras yang tam...

    Completed  
  • ✔ Tom And Jerry
    208K 33.5K 52

    ▪︎Nampak mereka bergaduh? Tegurlah kalau berani.▪︎ ▪▪▪ Anda bosan dengan heroin perwatakan lemah lembut? Kenalkan ini Kang Sooyoung seorang gadis yang suka mencetuskan masalah tetapi cerdik dan tangkas. Bosan dengan hero yang bertolak ansur? Ini Jeon Jungkook, dia bertolak ansur dan berlembut dengan semua wanita kecu...

    Completed  
  • [ ᴄ ] ʙᴇsᴛғʀɪᴇɴᴅ [ᴊᴊᴋ+ᴘᴊᴍ]✔ [ BAKAL DIBUKUKAN ]
    106K 12.2K 69

    Bestfriend¿ Aku pernah ada bestfriend,merangkap crush sekali. Ya,dia Jeon Jungkook. Tapi semuanya berubah setelah.. Aku meluahkan segalanya. -- "Kau janji takkan tinggalkan aku kan,Kook?" "Aku janji." -- "Aku akan jaga kau sampai bila²" -Jimin Inspired by : ° Someone life story ° Kim Taehyung Ff bestfriend on YT S1 ; ...

    Completed  
  • coffee girl.
    235K 33.7K 62

    Perjumpaan mereka yang tidak disangka-sangkakan hanya kerana Coffee. Minjae, gadis yang malang sekali. Hidup dalam kekurangan kasih sayang dan terpaksa bekerja sendiri pada umur 13 tahun untuk mendapatkan duit untuk makannya. Hidup dalam keluarga yang tidak berhati perut. Ianya mimpi ngeri terhadapnya. Selepas itu, ta...

    Mature
  • young blood.
    260K 44.8K 81

    " day by day, night by night. the young blood we wait, the drinks we hate." Aku dibesarkan dalam sebuah asylum tanpa mengetahui identiti aku sendiri selama 10 tahun. aku tak tahu kenapa, selepas 10 tahun aku tinggal dalam asylum ni aku terasa ada sesuatu pelik dengan aktiviti yang dilakukan dalam asylum ni. Setiap har...

    Completed   Mature
  • busmate.
    276K 38.8K 43

    "Mana ada tempat lagi dah." "Tu, kat lantai tu kan ada?" Kisah hidup Raehee yang penuh dengan ceria. Dia adelah seorang yang peramah dan brutal. Tapi, semuanya berubah apabila dia terjumpa dengan seorang mamat yang sedingin ais batu padanya. Hidup Raehee mula berubah apabila datangnya mamat ais itu. Dia mula dibuli, d...

    Completed   Mature
  • know.
    193K 35.3K 50

    Bangtan Boys. Mereka adalah kumpulan Kpop yang aku minat sejak dorang debut lagi. Aku stan Bangtan sampai lah mereka kena.. Disband. BTS di disband tanpa sebarang berita. Kenapa, mengapa? Semua itu menjadi persoalan bagi ARMYs. Dan sekarang, siapa tahu hala tujuan mana ahli-ahli BTS tuju? Mungkin salah seorang...

    Completed   Mature
  • gamers.
    444K 74.5K 73

    "GAME adalah sebahagian daripada hidup aku dan tiada sesiapa boleh halang aku daripada bermain game." Dahulu , bermain game adalah hidupku aku. Tidak kira pagi menginjak , petang menyapa dan malam, hanya game sahaja satu-satunya benda yang aku hadap. Tetapi, disebabkan ketaksuban aku pada game, kini aku telah terper...

    Mature
  • ✔ Tunang Paling Sweet + jjk
    209K 20.9K 53

    Memang tidak pernah dibuat orang, cikgu bertunang dengan anak murid sendiri. Dah gila ke?! Lagi-lagi ini bukannya hasil percaturan di antara keluarga mereka berdua malah ini merupakan idea daripada kepala masuk air Jeon Jungkook a.k.a Cikgu Jeon. "Tempoh pertunangan kita hanya selama setahun sahaja. Dalam tempoh setah...

    Completed  
  • Chemistry Teacher [ COMPLETED ]
    481K 45.8K 90

    [WARNING] Jangan rosakkan hubungan bahagia aku dengan cikgu chemistry paling kacak di akhir zaman ini. Beautiful cover by @KittyAleeya05

    Completed  
  • [C]Classmate -Jeon jungkook
    88.1K 5.6K 47

    " jangan bercouple atau suka dengan classmate sendiri nanti rugi !! " " apa taste perempuan yang kau suka ? " - song hyerin " pape je asalkan bukan classmate aku sendiri " - jeon jungkook

    Completed  
  • Dare || 태형 [bts] ✅
    26.1K 2.3K 25

    •[법원 || 태형]• " perasan . tch " -cast- •kimtaehyung •jeonseul •parkjimin •joshuahong •jeonjungkook start ; 08.11.19 end ;07.12.19 @fckdaaalbyeoool

    Completed  
  • °•SIBLINGS 2•° [-♛BTS♛-]✔
    133K 12.8K 66

    Next Mission- Mencari Mafia 01. Mampukah Yoo Jaerim meneruskan perjuangannya tanpa dua orang saudara yang disayangi? Maybe... "In conclusion, kamu semua ditipu~" Start: 13/09/2019♚ End : 28/01/2020♕ ↭vomment dialu-alukan~ ↭don't copycat,or I call Ju On~ ↭citer biasye² je~

  • °•SIBLINGS•°[-♚BTS♚-]✔
    153K 13.8K 53

    Anak kepada ketua mafia yang terhebat di South Korea?? Dan kau seorang sahaja perempuan di dalam keluarga itu~ ..... "Aku ada abang?" "Yes,diorang mafia juga seperti kau.Tapi berkelas atasan." ..... Jae terpaksa tinggal dengan diorang. Agak janggal sebab Jae seorang je yeoja di situ.But it's ok, diorang baik...dan bah...

    Completed  
  • [C] ▎Badboyfriend | Taehyung
    102K 11.4K 29

    " Baru tadi aku nampak dia belasah budak junior sampai budak tu separuh pengsan, dan sekarang dia selamba je sedut susu strawberi kat kantin sekolah? Seriously?! " -Chae Kyung. ━━━━━━━━━ Keadaan kantin yang tadi riuh dengan kebisingan pelajar dan bunyi sudu dan pinggan berlaga, kini sunyi dan jeda. Tumpuan para pelaj...

  • King Of Savage [COMPLETED]
    22.9K 2.9K 34

    jangan tertipu dengan kecomelan wajah dia. Sekali kau kenal dia, kau akan lupa dia ni sebenarnya manusia ke batu. I'm still a beginner and yeah, my writing is soooo childish. Biasalah budak form 3 tulis cerita mmg nampak sangat ke ribena annya itu. And abaikan typo. Hohoho. Cringe+ Keling+Cliche (trying my best nak...

    Completed  
  • [C] Suami Tak Sweet •Min Yoongi•
    345K 48.1K 52

    Dia poyo. Dia dingin. Dia, suami tak sweet. •°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° Min Yoongi x Park Jihee Kim Taehyung x Park Roseanne Jung Hoseok x Kwon Ae Ran •°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° start: 17 December 2016 end: - Note: SILA BACA 'CURANG' DULU SEBELUM BACA FANFIC NI :)

    Completed  
  • ✔ Encik Pengubah Cuaca
    291K 48.1K 43

    ▪▪Jangan buat Jeon Jungkook menangis, nanti banjir satu negara▪▪ Apabila seorang jejaka bernama Jeon Jungkook tidak suka bergaul dengan masyarakat sekeliling disebabkan masalah yang dihadapi olehnya. 《cuaca berubah mengikut mood nya》 "tahu tak kenapa lepas musim bunga tu. Musim panas yang datang?" -Jeon Jungkook- "se...

    Completed  
  • ✔ Fortune Teller
    113K 20.9K 30

    "jangan keluar rumah hari ni lepas pukul 6 petang" Tidakkah pelik bila seseorang yang tidak dikenali datang secara tiba-tiba dan kata jangan buat sesuatu. Hanya sebab dia boleh melihat masa depan.

    Completed  
  • [C] APHRODITE| 뵈 ✓
    302K 25.4K 83

    [OLD TITLE: TEACHER'S LOVER] Sweet as sugar, Hard as ice, Hurt me once, I'll kiss you twice. He love me like aphrodite, the goddess of love. +Taehyung ft Yeo mi Beautiful cover by @cocokies ❤ Started : 12.11.2017, Sunday End; 28.02.2019, Thursday Highest ranking #1 in BTSfanfiction ©heitsmehari

    Completed   Mature
  • [C] TE AMO | JJK ✓
    449K 38.3K 98

    [OLD TITLE: BABY GIRL] "Each day, I love you more." +Jungkook ft rachel Started; 1.01.2018, Monday End; 4.06.2019, tuesday Highest ranking #1 in Kpop Highest ranking #1 in Fanfiction ©heitsmehari

    Completed   Mature
  • Tolong Ubah Aku || Kim Taehyung
    61.3K 5.3K 27

    "Cold hearted. Patung. Loner. " Itu yang selalu orang panggil aku. Sebab? Aku benci segalanya. Titik. Date Started : 070716 Date Ended : 291216 ©bfixx_ | 2016

    Completed  
  • 𝘥𝘰𝘤𝘵𝘰𝘳'𝘴 𝘴𝘸𝘦𝘦𝘵𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵. 𝙮𝙤𝙤𝙣𝙢𝙞𝙣
    70.4K 5.6K 45

    〖 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲𝗱 〗 ❝ kau berambus Park Jimin ❞ ❝ pandangan tu menawan sangat auch ❞ ◢ top! Yoongi bottom! Jimin Min Yoongi as Doctor Park Jimin as Lawyer ◤ a yoonmin fanfcition happy reading ♡ cover by myself highest rank ; 19 in #yoonmin start ; 090119💫 end ; 110419🌸 yerinotyeri- | 2019

    Completed  
  • [C] Sshh, Don't | Seokjin
    82.6K 12.3K 23

    Di sebalik wajah yang polos, terlindung satu rahsia. Start/end: Today

    Completed  
  • [C]His Roommate | KTH
    470K 90.1K 111

    Demi si dingin Kim Taehyung, Jae Yoon sanggup redah segala cabaran. Photo [Using For Cover]: Afi @baeknob Siri His Roommate (Preview sahaja) 1) His Roommate 1 2) His Roommate 2 3) His Roommate 3 Ranking: #3 in fanfiction (18/6/2019) #1 in fanfiction (4/7/2019)

    Completed  
  • Contract + Yoonmin ✔
    20.5K 2.7K 37

    ❝ Aku sanggup gadaikan jiwa aku kat kau untuk lindungi aku. ❞ ❝ Really? Then bagitahu aku hajat terkahir kau Dan kita boleh tamatkan contract kita. Aku dah tunaikan semua yang kau minta, Park Jimin...❞ •Highest ranking• #2 In Yoonmin 『 C O M P L E T E D 』 ❐ Brothership ❐ Copy Cat? Silakan, author dah bagi kebenaran ^...

    Completed  
  • [c] little | ym
    22.3K 2.9K 11

    +yoonmin's 'little' life. __ fluff story again fufufu? kau copy kau tahi. __ #17 in short story [12112017] started : 02092017 end : 08112017

    Completed  
  • [C-S1]9 Month||J.J.K
    180K 18.2K 26

    +Semuanya kisah tentang anak pertama kita. Terima kasih sebab bertahan selama 9 bulan, Saya sayang awak❤ 27/8/2017; 5 In Short Story🌸 31/8/2017; 4 In Short Story🌸 [CERITA INI HANYALAH REKAAN SEMATA-MATA TIADA KENA MENGENA DENGAN YANG HIDUP ATAUPUN MATI. DILARANG JUGA MENCETAK ATAUPUN MENIRU JALAN CERITA INI TANPA IZ...

    Completed  
  • [C] Oxyjeon | jjk
    115K 20.8K 32

    Kerja yang dipinta, bahaya yang menyusul. Awas, jangan biar dia hembuskan oksijeon. Photo for cover: Credit to rightful owner on pinterest. /Canva Design Date (start) : 4 Mac 2019 Date (end ) : 2 June 2019

    Completed  
  • Wrong number | myg
    47.3K 4.6K 29

    [ ✔️ COMPLETE ] ± pernah tak kau terfikir sunbae dingin jadi suami kau? started- 27 February 2018 ended- 01 June 2018 ⚠ no plagiarism. 100% from my ideas. ⚠ do mention and kindly dm me if you wanna make a translation from this fanfiction. thank you. cover by @-kyeopttae