Select All
  • Two Sisters
    1.5K 143 1

    ❝Jang Hara, tu vei fii mereu sora mea...❞ You are my destiny: Partea a doua © 2016 by sungyeol- All rights reserved

    Completed  
  • Catwoman
    15K 1.4K 68

    Cine credea ca o pisica se poate transforma in om? Ei bine Taehyung nu credea ca asa ceva sa poate intampla pana ia acasa o simpla pisica de pe strada si o vede trasformandu-se in om. Viata lui se schimba cand o intalneste pe Eunji. Intre cei doi se naste o poveste de dragoste. Daca vreti sa aflati mai multe cititi ca...

    Completed  
  • Hwarang
    384 18 5

    Această poveste este inspirată din serialul coreean "Hwarang" ...citiți și o să vedeți...

  • Templul împăratului
    17.5K 1.1K 22

    Arthemisia, o fată europeană de familie nobilă este capturată de armata mongolilor și vândută ca sclavă pe piaţa îndepărtatului Orient. Steaua ei o ghidează însă spre singurul legământ permanent între pământ si cer : templul împăratului Zin Pyi, care o va privi direct in ochi o dată și pentru totdeauna. Însă, inima e...

    Completed  
  • O Petală Pierdută
    87 11 8

    Cristalina , o fată menită pe veci să trăiască alături de mama sa în pădure , este rănită de săgeata unui prinț , care se îndrăgostește de ea și face tot posibilul să o salveze. Oare va reuși?

  • Mostenitoarea Pierduta
    404 37 1

    #18 in Historical Fiction (14.06.2016) ------- -Ne bucuram sa te revedem , Majestate. Clipesc surprinsa la spusele domnului. -Majestate ? Domnul se uita amuzat la mine. -Nu avem timp de glume, Majestate. Maria Sa , tatal dumneavoastra va asteapta.

  • Puterea Destinului
    93 24 13

    Izabel este pe cale să devină regină peste ținutul său, dar soarta se schimbă brusc , este răpită și dusă în Coreea de Sud. Acolo își ia viața de la început, dar nici acolo nu va sta foarte mult ,până ce iar va fi răpită și dusă pe alt tărâm. Oare Izabel își va da seama că destinul nu vrea ca ea să sufere?

  • Sub Apă 🌊 {În Curs De Editare}
    454 120 23

    Mă numesc Eternia, și mă întorc întrun alt trup de fiecaredată când mor. Sau printrun vis (însă dacă trec întro altă persoană doar prin vis celălalt trup tot moare)