Select All
  • ☆ ❛𝐀𝐙𝐔𝐑𝐄 ❜ ━━ 𝗚𝗿𝗮𝗽𝗵𝗶𝗰 𝗦𝗵𝗼𝗽.
    2.4K 345 15

    ━━━━━━━━━━━━━ ☆. 𓂃 𝐀𝐙𝐔𝐑𝐄 ❛𝖡𝗋𝗂𝗀𝗁𝗍 𝖻𝗅𝗎𝖾 𝗂𝗇 𝖼𝗈𝗅𝗈𝗎𝗋 𝗅𝗂𝗄𝖾 𝖺 𝖼𝗅𝗈𝗎𝖽𝗅𝖾𝗌𝗌 𝗌𝗄𝗒. ❜ ━━ 𝗔 𝗚𝗿𝗮𝗽𝗵𝗶𝗰 𝗦𝗵𝗼𝗽. ( ○ ) Open ( ○ ) Closed ( ☆ ) On-Hold 𝗠𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 𝗮𝘀𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁𝗲𝗱: @Cherriixchvmmy ®

  • [c] • bestfriend • kang minhee.
    1.3K 142 10

    this story inspired by : ♬ iKON - BEST FRIEND. " you are my best friend "

    Completed  
  • [✔]Crush (Cha Junho)
    8.1K 766 17

    Dia seorang yang kacak dan menjadi kegilaan gadis. Aku suka dia dari hari pertama aku masuk Woolim highschool lagi. Tapi................. aku dan dia bagaikan langit dengan bumi mana mungkin si nerd macam aku akan di sukai oleh lelaki popular seperti dia. Cha Junho woolim boys ff Status ➳Complete ઽτα૨τ:28 Mac 2019 ૯...

    Completed  
  • ✔crush + minhee
    4.1K 724 9

    ❝sedihnya crush tak notice hm❞ - lee eunha ❝siapa kata crush tak notice?❞ - kang minhee 𝐒𝐓𝐀𝐓𝐔𝐒 ❙ 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐓𝐄𝐃 p/s ; cringe bodo lowercase and short chapters intended!

    Completed  
  • ✅ ⤬ Fakestagram [X1]
    5.7K 943 12

    STATUS : COMPLETED Kesemuanya FAKE belaka 😂 Bila member member X1 ada Instagram be like, walaupun ada yang dah ada Instagram

    Completed  
  • (H) ♥ NAUGHTY ♥ | CHA JUNHO
    3K 317 12

    Siapa sangka disebalik perwatakkan pemalu dan pendiam dia namun rupa-rupa seorang lelaki yang happy-go-lucky dan paling penting sekali MIANG!? Perkahwinan yang dirancang oleh kedua-dua ibu bapa pihak lelaki dan perempuan membuahkan hasil tatkala kedua-dua anaknya telah pun jatuh hati dan mula membina cinta mereka dala...

  • ✔whatsapp + eunsang
    4.4K 622 16

    eunsangieeee ; hai saya suka awak eunsangieeee ; maaf mesej di atas hanyalah bc ❝ apemende bodo eunsang ni? tiber ❞ 𝐒𝐓𝐀𝐓𝐔𝐒 ❙ 𝐂𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐓𝐄𝐃 ❥ a lee eunsang fanfiction by mintnism-

    Completed  
  • ✓ direct messages || kangminhxx
    11.6K 1.5K 19

    ᴄᴏᴍᴘʟᴇᴛᴇ! ──────⊹⊱✫⊰⊹────── @mnhee.k89 sent you a message kekeliruan menguasai hati , keputusan yang mampu memecahkan hati seorang lelaki terpaksa dilakukan "ape beza awak dengan tupai?"―kangminhee "saya min-minta maaf"―hanseoyeon "awak saya punya"―kangminhee "tapi tak salah kalau aku suka dia kan?"―hanseoyeon "kau s...

    Completed  
  • Chat | Park Jihoon
    425 44 5

    "1 message from 1 chat" "Sapelah pulak chat aku malam-malam ni"

  • [C] 𝐌𝐢𝐧𝐞 • 𝙻𝚎𝚎𝚎𝚞𝚗𝚜𝚊𝚗𝚐
    7.5K 1K 30

    ❝ Jangan kau berani rapat dengan mana-mana lelaki , sebab kau aku punya . ❞ ❘ 𝕤𝕥𝕒𝕣𝕥 : 2/9/2019 ❘ 𝕖𝕟𝕕 : 29/9/2019 ➶ lee eunsang ft. you ↻complete © hnakws-

    Completed  
  • Lawak Kpop- Wanna One feat X1 ver. (Slow Updates)
    2.4K 217 68

    Gabungan dari Wanna dan X1 akan membuatkan anda terhibur 😉 95% idea Jae 5% Jae dpt dri social media Maaf hambar :') •Vote & comment la jugak :') jgn comment yg toxic² ye.. nnti Jae campak kau kat sangkar harimau 🌚 Start:1 june 2019 End:3 or 8 more chapter

  • Lawak Bodoh X1
    137K 17.5K 143

    · lawak bodoh x1 pulak gaiss (๑ ิټ ิ) ·lawak bodoh turun temurun dari wanna one ke x1 ⚠ - hati kena kuat , hahahagaga - banyak ayat ayat sentap ❒ yohanat- | 2020

    Completed  
  • [C]Oh My Ghost!!
    12.9K 1.2K 18

    Kisah seorang pelajar lelaki yang dibunuh pada 50 tahun yang lalu... Dan mayatnya baru dijumpai sekarang,oleh tiga orang pelajar..

    Completed  
  • [C]X1 Family♡
    21.9K 2.2K 28

    Family yang jarang-jarang ada, jenuh si anak sulung nak mengawal, meskipun mak dan ayah perangai sama! Han Seungwoo si ayah matang, Han Wooseok si ibu diva, Han Junho si pendiam, Han Hyeongjun si comel, Han Dong Pyo si manja, Han Yo Han perasan hensem, Han Dohyun yang penakut, Han Minhee si pengorat, Han Han Gyul si b...

    Completed  
  • [C]About Her | KYH
    22.8K 2.4K 40

    "𝙁𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙𝙨 𝙖𝙧𝙚 𝙖𝙡𝙨𝙤 𝙪𝙣𝙧𝙚𝙡𝙞𝙖𝙗𝙡𝙚"

    Completed  
  • Find X - Lee Eunsang.
    9.2K 1.5K 12

    『 X1's First Fanfiction 』 + Ex atau X ? ଽ click 'read' to know what happen to Lee Eunsang ! <3 「 COMPLETED 」 ₊❏❜ start - 24072019 ˎˊ˗ ₊❏❜ end - 21082019 ˎˊ˗ ₊❏❜ edit - 22112020 - 03012020 ˎˊ˗ ₊❏❜ cover - by me (fiey) ˎˊ˗ savagesquirrel ™ | 2019©

    Completed  
  • Elemantel Boboiboys X Readers
    14.4K 960 15

    Macam mana kalau Boboiboys, super hero terkenal kita ada perasaan kepada readers? Bacalah kalau yang berminat nak baca! Girls readers x Elemantel Boboiboy Siapa male readers yang nak baca ff ni, boleh je baca Enjoy!