Select All
  • [✔] La douleur - jjk
    31.2K 5.1K 35

    La douleur atau dengan kata lain ❛kesakitan❜ Kasih sayang seorang ayah kepada anaknya tidak akan dapat dibalas dengan wang ringgit. ❛No matter who you are, where you're from, your skin color, your gender identity, just speak yourself. Find your name and find your voice by speaking yourself.❜

    Completed  
  • [C] Psycho Crush 2 |JJK
    82.9K 11.4K 21

    Kau dan aku. Kita sama. Kita psiko. Start : 08/9/2018 End : 22/9/2018 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest /canva design

  • [Dibukukan]Psycho Crush | JJK
    323K 41.3K 61

    Hae Yoon sudah terjerat dan tidak mampu keluar dari permainan Jeon Jungkook. Start : 29 July 2018 End. : 4 Sept. 2018 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest /canva design #1 in fanfiction (11/7/2019)

    Completed  
  • ✔ Encik Pengubah Cuaca
    162K 31.8K 43

    ▪▪Jangan buat Jeon Jungkook menangis, nanti banjir satu negara▪▪ Apabila seorang jejaka bernama Jeon Jungkook tidak suka bergaul dengan masyarakat sekeliling disebabkan masalah yang dihadapi olehnya. 《cuaca berubah mengikut mood nya》 "tahu tak kenapa lepas musim bunga tu. Musim panas yang datang?" -Jeon Jungkook- "se...

    Completed  
  • Annoying Twin ❛ jungkook ✔️
    100K 8.8K 53

    "18 tahun hidup sebagai anak tunggal membuatkan aku tak selesa dan tak berminat mempunyai saudara lain di dalam keluarga. Kehadiran dia menambah perasaan benci, sayang, rindu kepada aku." Jungkook ft. Yein © -baecorn2017 start : entah end : lagilah entah #34 in fanfiction - 070217 #35 in fanfiction - 090217 #30 in fa...

  • [SU] SAME || Jeon's
    233 76 9

    sama tetapi tidak serupa started:29/5/19 end:-- Doakan cerita ini tak di delete

  • [C]Amoreux ft jjk
    67.8K 9.6K 64

    Amoreux means lover in Français. season 1 : Girlfriend Jeon "i want you to be my girlfriend for a lot of reasons. later or sooner, you will know it" Start : 30/04/19 End : 17/11/19 🌸🌸🌸🌸🌸 season 2 : Ignored "if you wanna hurt someone, fill them with love and then leave them alone with broken heart" jeon jungkook x...

  • |√| [S1 & S2] Iphone - JJK
    128K 15.9K 89

    Completed S1 (2018) Completed S2 (2018) Jeon Jungkook X Han Yoona Season 1 -bila iphone baru kau jatuh rosak sebab bias yang kau sayangi jatuhkan waktu fanmeeting? Start S1: 26 May 2018 Ended S1: 9 June 2018 Season 2 -entah apa yang difikirkannya sehingga dia sanggup lepaskan perempuan yang dulu dengan agak susah paya...

    Completed  
  • [C] Mr Sexy | JJK
    240K 32.3K 36

    Semuanya perlu berada di dalam genggamannya. Gelar si dia, Jeon Jungkook. Si Mr Sexy. Start: 18/10/2018 End: 02/12/2018 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest/Canva Design

    Completed  
  • ✔ Tunang Paling Sweet + jjk
    164K 17.7K 53

    Memang tidak pernah dibuat orang, cikgu bertunang dengan anak murid sendiri. Dah gila ke?! Lagi-lagi ini bukannya hasil percaturan di antara keluarga mereka berdua malah ini merupakan idea daripada kepala masuk air Jeon Jungkook a.k.a Cikgu Jeon. "Tempoh pertunangan kita hanya selama setahun sahaja. Dalam tempoh setah...

    Completed  
  • Vampire Contract » Jjk
    246K 19.3K 37

    ❁Completed❁[✔] JungAe seorang gadis pendiam disekolah dan jarang senyum membuatkan orang sekelilingnya tidak suka padanya.Pada hari jadi ke-16nya satu kejadian berlaku..Bagaimana kehidupan JungAe seterusnya? ❛❛ awak ini siapa?apa awak nak daripada saya? ❜❜ ❛❛ Tak perlu nak tahu siapa saya..Dan apa saya nak dari awak...

    Completed  
  • ✔ Playboy Paling Hot + jjk
    200K 24.3K 54

    Characteristics of a PLAYBOY 1. Have many women friends. 2. Smart stringing words 3. Highly confident. 4. Chameleon boy. 5. Broken promise. 6. Mr. Future. Hmmm, memang kena sangatlah characteristics itu dengan seorang lelaki yang bernama Jeon Jungkook. Bak kata Lee Wayoung, dasar buaya darat tembaga tua! Semua perempu...

    Completed  
  • [√] euphoria? pergi mati! | jjk
    328K 49.3K 177

    open the door now, when im with you im in 'NERAKAtopia' (a short fanfiction TAPI DAH TER'LONG' from shashur) -2018-

  • DARE | 전정국
    334K 27.9K 51

    Sila tekan butang " read " dan selamat datang ke dunia penipuan Jeon Jungkook 🔥

    Completed   Mature
  • [C] Jυɳɠƙσσƙ Mαɳʝα
    38K 5.6K 41

    A LONG-SHORT FANFICTION +cerita cliche bermula apabila aku kena dare oleh kawan baik aku. dan aku disuruh untuk jadi manja dekat adik perempuan dia selama 30 hari. lol entah jadi ke tidak tu 🙄 a/n: terdapat SEDIKIT scene sedih dalam cerita yini. mohon tabahkan hati comey mu yitu. Start:18/11/2018 End:3/3/2019 Beaut...

    Completed   Mature
  • [c] SUAMIKU SI CIKGU DINGIN | Jungkook
    136K 12.8K 23

    Han Yumi, gadis berusia 18 tahun yang kecil molek ni berhadapan dengan situasi yang sukar. Dia dipaksa untuk berkahwin dengan Jungkook, kerana keputusan peperiksaannya yang tidak memberangsangkan. Jungkook yang merupakan guru yang serba boleh di BigHit High menjadi suami-tidak-rela kepada Han Yumi. Mujurlah, perkahwin...

    Completed   Mature
  • [√] Suami dari Neraka ° jjk
    526K 58.8K 65

    "Aku terima nikahnya Wafa Nur Zara Binti Abdul Malik dengan mas kahwin RM250 tunai." -Taufiq Danial Jeon ••• - Islamic Fanfiction Malay - Cover by @_bunnyeon | B100 Graphic Shop ♥ Cerita ini mempunyai unsur-unsur keagamaan, yang salah harap diperbetulkan, yang betul harap diambil ikt...

    Completed  
  • The Jeon | Jungkook |✔️
    210K 20.7K 36

    | complete | ONE OF THE MOST ICONIC FANFIC IN 2016 "Lepaskan saya! Saya nak balik!" Bentak Haemi tiba-tiba. Haemi baru sahaja ingin berlari menuju ke pintu namun Taehyung terlebih dahulu menahan tangan Haemi lalu mendorong Haemi ke lantai yang keras dan dingin itu. Haemi merintih kesakitan , Jeon Jungkook yang baru ma...

    Completed   Mature
  • virtual ; jeon jungkook
    19.7K 2.8K 11

    + sekali kau main game virtual (maya) untuk kau cipta boyfriend dalam game last-last boyfriend yang kau cipta sepatutnya ada dalam game tapi ada depan mata kau sendiri. -Completed ✔- ▷Started: 190617 ▷Ended: 250617

    Completed  
  • Sentap↪JJK
    103K 11.3K 41

    + Asal Aku mula bercakap dengan dia,mesti je dia akan buat ayat sentap " aku nak cari awek yang lawa macam kau "- Jeon Jungkook " Orang perempuan lek lek je terima lelaki yang hitam,berjerawat,gemuk. Yang Lelaki ni pulak memilih nak yang slim, putih padahal dia tak hendsem mana pun " -Myoui Mina

    Completed  
  • Lagenda Crush Durjana •JJK•
    1.4M 199K 119

    Start S1 : 16 Oktober 2017 End S1 : 20 April 2018 Start S2 : 1 July 2018 End S2 : 3 November 2018 Sebuah kisah kehidupan remaja yang klishe tahap babun. Warning, mengandungi ayat terabur, cringe lahabau, carutan, makian dan sila read jika berminat meneruskan kegelian ini

    Completed