Select All
  • Sarcasm
    289K 23K 191

    [#] Vote&Comment

    Completed  
  • Mystic Messenger Book
    70.1K 1.3K 67

    Need help getting your favourite character's route? Keep getting a bad end on your route, or just a bad end in general? Want to see a certain character's bad end, or see the bad ends available in the game? Do you keep messing up the emails? Want to know how to play Mystic Messenger? Maybe you already know all these th...

  • [COMPLETED] Silent Married 침묵 결혼 (Mingyu Fanfic)
    386K 30.3K 77

    Sepatutnya Kang Aeyeon yang menjadi pasangannya. Tetapi apabila tiba masa, dia menghilang. Meninggalkan Kim Mingyu sendirian seminggu sebelum majlis berlangsung. Majlis terpaksa ditangguhkan untuk mencari Aeyeon. Bukan senang hendak menemui gadis itu. Mingyu mula kebuntuan. Majlis semakin dekat. Akhirnya, satu-satunya...

    Completed  
  • EXONARIOS 4
    663K 30.3K 195

    AyyYyyYyYyYyYYooo~ How about another shot of derp and weird scenarios with Exo? LET'S GET DRUNK AND GO TO THE MILKYWAY GALAXY! *kris pose*

  • BTS&EXO LOLNARIOS 3: Ft IDOLS
    536K 25K 133

    ┬┴┬┴┤( ͡° ͜ʖ├┬┴┬┴ Who wants EldoraJams...?? Book 3 of Exonarios + BTS Random Scenarios all zipped up in one Book featuring other IDOLS. I need some quick-getter and open minded readers. Slow and narrow minded are not allowed here, because this Express is so fast that BTS can RUN while EXO gotta sail sail sail gotta...

  • [C] Boyfriend Aku K-idol! •시우민•
    120K 6.9K 44

    Pertemuan yang tidak disangka telah berlaku antara Im HyeSun dan Xiumin setelah 9 tahun kehilangan jejak. Kisah 'Trowback'' antara mereka di zaman sekolah sehingga kini. Xiumin menjadi seorang Idol terkenal sedunia manakala Im HyeSun hanya seorang pelajar university yang tidak memikirkan dunia luar, hanya tahu untuk b...

    Completed  
  • creepyposta ~ maha koleksi
    1.6M 47.9K 77

    C O M P L E T E D creepyposta ~ maha koleksi merupakan jilid pertama kompilasi karya Jeffrey Zain yang diwattpadkan setelah akaun Twitter beliau mencecah 18,000 followers. Kisah-kisah yang dipaparkan tak begitu klise drama Melayu, orang kata lah. Ada kisah mak zombie, mak kanibal, Mak Kau Hijau, Makcik Karipap, anak w...

    Completed   Mature
  • The EXO Dating Game [EXO x YOU]
    853K 33.3K 27

    Twelve hot guys, all in one host club. What will happen if your best friend placed a blindfold on you, locked you in a room and assigned these twelve guys to you? What if you can only choose one afterwards without even seeing them? This is the EXO Dating Game… ….Are you ready to play?

    Completed  
  • [ONHOLD]EXO SEVENTEEN BTS One Shot
    5.9K 328 21

    One shot for EXO SEVENTEEN and BTS ♥♥♥ Cover by :@SuamikuKacakGila27

  • LOVE AT XOXO HIGH SCHOOL
    4.3K 174 5

    Cerita Merapu jerr...X ade idea nk buat...Sorry

  • Fake Relay
    216K 15.2K 98

    "im hurted too much" ⓒscorpire start : 30/8/2014 complete : 15/12/2015

    Completed  
  • I Have A Ghost With Me (i'm not a ghost)
    37.5K 3.7K 27

    siapa kau?? kenapa kau selalu muncul dihadapan aku!! jangan cedera kan mereka.. jangan berani sentuh eunhwa aku!!- tao kau milik aku sorang tao.. milik aku-someone exo!! awak kena tolong saya, dapat kan balik sixth sense saya.. tao dalam susah kalau dia masih ada sixth tu- eunhwa

    Completed  
  • EXO RAMADHAN✔ (FINISH !)
    104K 9.2K 15

    EXO BERPUASA ? !!! . JOM IKUTI KESAH MEREKA DI SEBUAH KAMPUNG . KISAH MEREKA SEPANJANG BULAN RAMDHAN . ADA YANG NAK TRY BUKAK PUASA , SIAPA LAGI KALAU BUKAN SEHUN LUHAN DAN XIUMIN. KISAH SUHO PULA REMBAT RAMBUTAN ORANG. BERJAYA KAH KAI MENANGKAP AYAM KAMPUNG DAN MAMPU KAH TAO DAN KRIS SELESAKAN DIRI MEREKA DISITU. BA...

    Completed  
  • EXO familyku ?!
    83.9K 3K 36

    Completed  
  • i'm not a ghost(tao fanfic)| complete|
    92.4K 6.4K 28

    SINOPSIS : tao idol popular, pada satu hari tao terlibat dalam kemalangan bersama exo M , manakala tao koma, roh nye tercampak keluar dari badan kim eun hwa, sorang gadis pendiam, kenapa dia mendiam kerana dia boleh melihat hantu nak tau lebih lanjut baca lah ,jangan malaz ^-^

  • I'm a Wolf ! [EXO FANFIC]
    126K 7K 24

    So Hee merupakan seorang pelajar pandai dan telah berpindah ke Jeguk High School. Dia telah terpilih untuk memasuki kelas F4. Kelas F4 merupakan kelas yang pertama di dalam sekolah itu dan murid murid di dalam kelas itu hanya ada 12 orang dan semuanya lelaki. Di antara semua lelaki dalam kelas tu, So hee telah jatuh...

    Completed  
  • Vampire Contract » Jjk
    252K 19.6K 37

    ❁Completed❁[✔] JungAe seorang gadis pendiam disekolah dan jarang senyum membuatkan orang sekelilingnya tidak suka padanya.Pada hari jadi ke-16nya satu kejadian berlaku..Bagaimana kehidupan JungAe seterusnya? ❛❛ awak ini siapa?apa awak nak daripada saya? ❜❜ ❛❛ Tak perlu nak tahu siapa saya..Dan apa saya nak dari awak...

    Completed  
  • EXO SEHUN FANFIC
    3.2K 213 11

    sehun seorang budak kaya, sombong dan ketua gangster sekolah yang di paksa berkhawin dengan seorang gadis kampung. Selepas mereka berkhawin, mereka disuruh untuk duduk serumah. Pada mulanya, sehun selalu menyuruh gadis itu untuk melakukan kerja rumah. Akhirnya, mereka berbaik dan bahagia selama-lamanya. > Sehun, 18 ta...

  • Werewolf, Vampire and I !? [Malay Fanfict]
    108K 6.9K 56

    Highest ranking : #2 in VAMPIRE (01/04/17) #1 in VIXX (25/02/19) (4/10/19) Lee Hye Soo - 19 tahun - anak tunggal kumpulan Syarae (syarikat terkenal di korea) - belajar di Amerika dan baru pulang ke Korea Kim Min Seok @ Xiumin - ahli kumpulan Exo ( ahli tertua) - 19 tahun - budak misteri - sangat popular walaupon pendi...

  • Exo & Bts Fanfictions
    5.7K 384 14

    Just request whatever you want

  • Our Lost Sister [vixx,btob,bts] (vol.1)
    12.9K 906 39

    cerita tentang Kim Yoon Hee/ Jung Min Ha(you) yang telah terpisa lama dengan keluarg dia. oppa sulung nya( Kim Hak Yeon) sedaya upaya mencari dongseangnya. Dia di bantu oleh adik nya yang ke dua (kim Il Hoon). lama- kelamaan usaha mereka berhasil mereka telah menjumpai adik nay itu. tapi kembar yeonhee (Kim Tae Hyun)...

    Completed  
  • The 12 hottest vampire in the high school
    4.8K 267 6

    Kisah Cinta Hye Rie dan Luhan,, Luhan seorang vampire dan dia merahsiakannya daripada hye rie sebab takut hye rie tinggalkannya... setelah terbongkarnya identiti luhan oleh Hye Rie datanglah masalah yg begitu berat iaitu peperangan antara vampire white shadow(EXO) dan juga Vampire dari Black Shadow(BTS),,mereka dahulu...

  • In Love with Jeon Jungkook,the mafia[S2] » Jjk
    117K 9.4K 36

    ❁Completed❁[✔] 2 tahun sudah berlalu,kini Park HyeRin telah kembali ke korea semula dan Jungkook masih lagi hilang ingatan pasal diri HyeRin.Lebih mengejutkan kedatangan mafia baru ingin bersaing dengan BTS.Bagaimanakah HyeRin menolong Jungkook untuk mengingati segala masa lalunya?Apakah akan terjadi jika muncul orang...

    Completed  
  • Crazy Ghost | Luhan Fanfic [C]
    65.6K 5K 27

    Lu han, mati dibunuh dalam kes pembulian. Rohnya yang tidak aman kerana mayatnya tidak ditemui oleh pihak polis. Dia perlu mencari seseorng untuk membantu nya mencari dimana mayat nya sebenar. Lulu, gadis kolej yang gemar mengikuti kelas tambahan tak kira siang dan malam menjadi targetnya. Kerna dia selalu memerhati...

    Completed