Select All
  • ADINI SEN KOY (TÖRE)
    262K 9.5K 61

    "BERDEL OLUCAK" Aşkı hiç tatmamış bir kadın , Aşkı acısıyla tatmış bir adam... İkisinin hayatı bir avluda buluştu.Biri olacakları mecburiyetle gönülsüz kabul ederken , diğeri hırsla öfkeyle intikam ateşiyle kabul etti. Yenilen Adamdı, kazanan Kadın. Bir aşka daha yenilen adam , aşkı ilk kez tatadan kadın . İki haya...

  • Deli Oyun (Tamamlandı)
    40.7K 2.8K 57

    İki ayrı dünyanın insanı Zehra ve Ömerin gün gelir yolları kesişir. Sevdikleri uğruna sözleşmeli evlilik yapan fedaker bir abi Ömer ve fedakar bir evlat Zehra'nın ölümsüz aşk öyküsü...?? (Adını sen koy sezon finalindeki uçurum sahnesinin devamı...)

    Completed  
  • Aşkın Rengi [ZeyKer] #Wattys2015
    180K 1.1K 6

    Karanlık sokakta ilerleyen bir grup. Namı değer 'Gececiler!' Yer altının en güçlü insanları, yeryüzünün sayılı zenginleri. Karanlığa hükmeden bir adam. Kerem Sayer! Kalbi ateş, ruhu buz!

  • EVCİLİK OYUNU
    3.6M 66.3K 106

    Aslında ilk görüşte aşk, Bir türlü itiraf edilemeyen. Biri babası için, biri annesi için. Zorla, Ama aslında bir rüya. Gerçek olamayacak kadar güzel, Gerçek olacak kadar mükemmel. Sonra rüyadan uyanış. Her şey yolunda iken "Sadece o olsun" demek, "Çabuk gel" demek. Aslında bu bir aşk hikayesi, Bu bir ZEYKER hikayesi. ...

  • TÖRE
    6.7K 175 4

    TANITIM: Ben Zeynep Yılmaz.İstanbul da yaşayan zengin bir ailenin iki kızından büyük olanıyım .Son derece güzel giden bir hayatım var-dı.Ta ki babamın iflas haberini alana kadar...  Borçlarımızı ödeyemeyince kapımıza dayanan tefheciler yüzünden anne ve babamın büyüdüğü Gölyazı adında bir köye yerleşecektik.Üstelik kim...

  • Sevgili Kocacıgım
    532K 7.4K 85

    Birbirlerini Deli Gibi yedi Iki insan ama ortada fazlasıyla Zor Bir engel var! Herşeye ragmen bu engeli aşabilecekeler mi? Veya Aşk onu engeli geçecekmiydi sahiden göreceğiz. "Seviyorsan belli kazın Ettik. İçinde saklaman başkalarına fırsat vermendir."

  • Benim Ol +18 Zeyker
    1.1M 17.3K 57

    Siyah aşk olur mu ? Bizimkisi siyahtı , simsiyah. Hayır , hayır ! aşk değildi bizimkisi. Biz bile değildik aslında. Siyahtık , ama neydik bilmiyordum. ~~ Sevgi sözcükleri yoktu. Sevmek yoktu. Yasaktı , sonuna kadar ! O böyle istemişti. Tek yaptığımız günahlarımıza günah eklemekti.

    Mature
  • Rol gerçeğe dönüyor(hanker)
    256K 5.4K 63

    Hayatları setlerde geçen iki insan. Aynı dizide rol alırlarsa. Peki ya daha önceden tanışıyorlarsa? Aşk onları yakmaya başlamışsa nolur bu iki insanın hali? Keyifle yazdığım hanker hikayesi. Umarım beğenirsiniz:)