.....Aktualisht duke shkruar :
🌜 "Le te bëhet Dritë. 🌛(Romance)

......Coming soon :

🖤"Loje e Pisët"🖤...(Adult Content/ Romance)

☠️"Revelime"☠️.... (Mafja/Romance)

♋"Horoskopi Vjetor♋...(Romance/Comedy)

Duke Edituar.
☠️ SEKRETE ☠️

🕊️🥀Mes Luftës
dhe Dashurisë 🥀🕊️
Ps. This status is very old. 😂🥴
  • 👑just living the dream 👑
  • JoinedMay 24, 2019Stories by 💖Mustafa & Stephan💖
SEKRETE by _Selv_
SEKRETE
E verteta do te jete gjithmonë ndryshe, per sa kohe te kete SEKRETE. Njihuni me Aleks , Sahara dhe Sekretet...
Cover shop (On hold) by _Selv_
Cover shop (On hold)
🙈🙈 frymezuar prej Pinterest...
Le te behet Drite.  by _Selv_
Le te behet Drite.
Ata ishin te ndryshem. Shume te ndryshëm per te qenë bashke. Ai ishte shi, e ajo ishte djell, e perseri një b...
ranking #249 in dashuri See all rankings
3 Reading Lists