Select All
  • AŞKA TUTSAK
    5.8K 204 10

    Son aslında başlangıç mıdır? Sanırım benim annem için öyle. Sırlarla sarmalanmış bir geçmişi ve ölümüyle başlayan yeni hayatı... Bense anlamaya çalışıyorum. Adım atmamı engelleyen şeyse aşk. "GECE VE TUTSAK adlı romanın 2. kitabı"

  • geleceğin anneleri / lovedavi
    1.4M 65.5K 69

    Bu non-fiction hepimizin gelecekte nasıl bir anne olacağı hakkındadır. Kitapta argo ve küfür vardır.

    Completed  
  • Melez Günlükleri
    61.3K 2.8K 21

    -Türkiye'deki ilk Percy Jackson hayran kitabıdır- Eğer melez olduğunuzu düşünüyorsanız hemen okumayı bırakın. Yoksa başınıza feci şeyler gelebilir. Ama yok, okumaya devam etmek istiyorsanız uyarmadı demeyin! İyi şanslar.

    Completed  
  • İNTİKAM
    1.8M 79.4K 47

    1800'lerin İngilteresinde ailesinin intikamını almak için erkek kılığında orduya giren bir kız... Zengin ve soylu amcasının tüm itirazlarına rağmen komutan olmuş sert mizaçlı yakışıklı bir lord... Sen intikamını almaya çalışırken ya aşk senden intikamını alırsa?

  • NEW VAMPİRES(UYANIŞ)
    20.2K 784 33

    Geçmiş bilmeden, Kendini tanımadan, Ateş ve su birleşirse ne olur? Peki ateş iki katına çıkarsa? Dünya alev mi alır ? Yoksa asıl dengesini mi bulur? İmkansızdan doğan imkansız ne kadar güçlü olur ? Benliğini anlamadan karşına çıkan düşmanlar, geçmiş her zaman geçmiş de kalır mı ? Karanlık her zaman kötü müdür?Yoksa kö...

    Completed  
  • BİR GENÇ KIZIN SIRLARI
    167K 5.9K 32

    "Her gece uyurken son düşündüğüm, sabah uyandığımda ilk aklıma gelen sensin." 《《《《 Caroline, yeni bir sayfa açmayı planlıyor.Yeni okul, yeni çevre, yeni insanlar. Bununla birlikte hesaba katmadığı bir şeyler daha var; kurtlar,vampirler,cadılar ve melezler... Böyle söyleyince kulağa garip geliyor olabilir. Yaşadığı kas...

  • ▼Şirin Melez▼
    650K 29.6K 50

    Şirin Melez serisinin ilk kitabıdır. Stephanie vampir okuluna giden sıradan bir vampir değildi. Köken bir melez olan baş karakterimiz arkadaşları ile yaşadıkları maceraların yanı sıra vampir ırkını yok etmeye çalışan insanlardan gizlenmek isterler. En güçlü vampiri bile alt ettikten sonra kurtulduklarını sanmışlardı...

    Completed  
  • Kötü Kız
    491K 20.7K 15

    Çirkin. Pasif. Asosyal. Olması sebebiyle dalga geçilen Almira, Değişip geri dönüyor. Artık; daha güçlü. Daha hırslı. Daha kötü. İstediği tek şey ise; İntikam. Aşk. Acı. Entrika. Umut. Dostluk. Hepsi bir araya geliyor. "Kötü Kız adından çok söz ettiriyor."

  • Vampir kız kardeşler ( Düzenleniyor )
    498K 18.6K 39

    İki vampir kız kardeş anne ve babasının zoruyla insanlar okuluna gidecekti.başta ön yargılı olan bella ve kira okula ısınmaya başlayacaktır. Burada onları bekleyen macera ve aşk olacaktır. Bu iki güzel vampirin maceralarını okumanızı tavsiye ederiz :)