Select All
  • A kiválasztott
    564 58 2

    Te mit tennél ha hirtelen a "The untamed" világába csöppennél? A 16 éves Violának szembe kell néznie ezzel a kalanddal, amikor a nagyszülei öreg kútján át a kultiváció világába csöppen. Vajon képes lesz a lány végig vinni a történetet, bármilyen változtatás nélkül?

  • A kávéház 2 (Befejezett)
    25.3K 2.2K 24

    Wei Wuxian es Lan Wangji izgatottan készülnek az esküvőjükre kisfiukkal, ám a dolgok nem úgy alakulnak ahogy tervezik. Jiang Cheng es Lan Xichen immar a második pocaklakójukat várják és vidáman nevelik elsőszülöttjüket. Ám egy bírósági tárgyalás és egy baleset miatt a gonosz is kiszabadul.

    Completed  
  • The Untamed
    43.7K 4.4K 58

    The Untamed/MDZS uncorrect idézetek magyarra fordítva (instagram, twitter, tumblr, etc.)

  • Mo dau zu shi: A fehér lótusz (Befejezett)
    9.2K 497 11

    A törtenet az animen alapszik, csak bele tettem pár új szereplőt, cselekményt és érzést. Remélem tetszeni fog!

    Completed  
  • Mo Dao Zu Shi Képregények / Memék
    37.8K 3.1K 26

    𝙰 𝚌í𝚖 𝚖𝚒𝚗𝚍𝚎𝚗𝚝 𝚎𝚕á𝚛𝚞𝚕 😁 𝚂𝚊𝚓á𝚝 𝚏𝚘𝚛𝚍í𝚝á𝚜 í𝚐𝚢 𝚎𝚕ő𝚏𝚘𝚛𝚍𝚞𝚕𝚑𝚊𝚝𝚗𝚊𝚔 𝚋𝚎𝚗𝚗𝚎 𝚑𝚒𝚋á𝚔 😅 𝙺é𝚛𝚕𝚎𝚔 𝚗𝚎 𝚕𝚘𝚙𝚍 / 𝚝ü𝚗𝚝𝚎𝚜𝚍 𝚏𝚎𝚕 𝚜𝚊𝚓á𝚝𝚘𝚍𝚔é𝚗𝚝 😄 𝙰𝚣 𝚞𝚝ó𝚋𝚋𝚒 𝚔𝚎𝚝𝚝ő 𝚙𝚎𝚛𝚜𝚣𝚎 𝚌𝚜𝚊𝚔 𝚊𝚣𝚘𝚔𝚛𝚊 𝚟𝚘𝚗𝚊𝚝𝚔𝚘𝚣𝚒𝚔 𝚊𝚑𝚘𝚕 𝚟𝚊𝚗 𝙼𝙰𝙶𝚈𝙰𝚁 𝚏𝚎𝚕𝚒𝚛...

  • Mo dao zu shi: Onshoot
    22.5K 873 18

    Barmilyen shipp, bármilyen kérés szerint! A feltételek: 1. pontos forgatókönyv 2. a shipp (OC - vel is lehet) 3. lehet readerxwriter is

  • Mo dao zu shi: A három virágszirom (2. évad) (Befejezett)
    6.5K 373 14

    Itt a folytatása a Fehér lótusznak! Ez már merő kitalácio szoval lehet röhögni is!

  • Az elveszett gyermek (Befejezett)
    1.5K 103 3

    Jiang Cheng és Jin Ling Gusuba mennek, ahol Jiang Cheng, Lan Jingyi szemében felfedezi Wen Rouhant. A fiú semmit se tud mert még kisbaba volt mikor Lan Xichen idehozta. Jiang Cheng nyomzni kezd a dolog után és ezzel nem csak Lan Xichen titikát, de talán a Wen klan egyik legnagyobb titkát is felfedi.

    Completed  
  • Mo dao zu shi: A végzet korszaka (3. évad)
    10.7K 405 16

    Már 10 év telt el Xian Yilling Pátriárkàvá válása óta. A kisfiút Wei Ying elrabolta, majd készítette fel az erőre a nagy hegyi fölgyek mélyén elrejtve. Miközben két másik testvére is felnőtt. Jiang Cheng és Lan Meili mindennap csak abban remenykednek, hogy fiuk nem követi el ugyanazt a hibát.

  • A kávéház (Befejezett)
    81.6K 7.1K 45

    Wei Wuxian egy kávézóban dolgozik miután nevelő családja kidobta. Nappal kávékat szolgál, de éjszaka a hely pincéjében egy klub nyílik, ahol éjjeli pillangók teljesítik vevőjük minden kívánságát. Wei Ying is kénytelen beállni közéjük, de egy titokzatos vendég mindent felforgat.

    Completed   Mature
  • Ameddig a lelkem él (Befejezett)
    64.6K 3.9K 21

    - Anya? - fordult hátra a fiú mire én teljesen letaglóztam. Ott állt előttem teljes életnagyságban ő. Egy másik kisfiú szorongatta a lábát. De miért hívta őt a fiú anyának? - Lan Zhan... A - Ling! Gyere ide! - kiáltotta mire a fiú odaszaladt hozzá és mellécsapódva neztek engem.

    Completed  
  • Mo Dao Zu Shi Horoszkóp
    22.1K 1.8K 33

    𝙷á𝚝 𝚜𝚣𝚎𝚛𝚒𝚗𝚝𝚎𝚖 𝚊 𝚌í𝚖 𝚒𝚐𝚊𝚣á𝚋ó𝚕 𝚖𝚒𝚗𝚍𝚎𝚗𝚝 𝚎𝚕𝚖𝚘𝚗𝚍 😁 𝚁𝚎𝚖é𝚕𝚎𝚖 𝚝𝚎𝚝𝚜𝚣𝚎𝚗𝚒 𝚏𝚘𝚐 𝚗𝚎𝚔𝚝𝚎𝚔 😋 𝙹ó 𝚘𝚕𝚟𝚊𝚜á𝚜𝚝 😊

    Completed  
  • Amíg élek (Befejezett)
    52.6K 3K 22

    Egy honap telt el mióta Jiang Cheng és Wei Wuxian elhagyta Gusut. Vajon hogy vannak azóta? Együtt lesz ujra a család? Itt megtudod!

    Completed  
  • Végzetes csere (Befejezett)
    12K 1.1K 23

    Jiang Cheng épp életet ad közös gyermeküknek Lan Xichennel, de épp ugyanekkor egy gonosz szolga felesége is szül egy gyermeket. A két kisfiú látásra teljesen egyforma és a koruk is megegyezik, ezért a szolga bosszúból kicseréli őket. A két gyermek együtt nő fel és nagyon jó barátok lesznek, de vajon fény derül a múltr...

    Completed  
  • Kpop számok magyarul
    1.5K 77 13

    Sziasztok ide pár Kpop szám magyar forditását irom.

  • Kdrámák legjava
    99.3K 2.2K 197

    Nem tudod melyik dél-koreai sorozatot néznéd legszívesebben? Ez a könyv segítséget nyújt, miközben betekintését nyerhetsz a doramák világába. Est. 2017 ®Helsail

    Completed