Select All
  • Chestii despre Harry Potter 2
    25.3K 2.1K 112

    Deeeci, daca cititi asta acum, cred ca stiti si ca am publicat prima carte cu chestii legate de Harry Potter. Duceti-va acolo. Acum intorceti-va. V-ati intors? Ati citit descrierea de acolo? Pai eu alta descriere mai buna nu va pot da.

  • Harry Potter Zodiac
    4.9K 165 23

    Zodiac și atât😂😂😂😂😂

  • Potterheads facts
    8.9K 634 54

    Totul despre lumea magică a lui Harry Potter si a prietenilor sai, despre minunatii actorii ce dau viata Harry Potter, despre geniala creatoare a cărților Harry Potter, JK. Rowling si multe altele. Nu veti regreta ca ati apasat "Citeste" :)))

  • Harry Potter 8?!
    6.4K 362 8

    Stiu ca multi dintre voi ati citit sau macar ati vazut filmul al carui protagonist a fost Harry Potter, un tanar vrajitor.Nu v-ati intrebat nicioadata ce s-a intamplat 19 ani mai tarziu cu generatia urmatoare de vrajitori?!Raspunsul este in Harry Potter 8.

  • Harry Potter Spells
    50.3K 1.6K 38

    Vrăjile din Harry Potter! Let's make a LUMOS!!

    Completed  
  • Terapie de cuplu (Harry Potter)
    4.8K 269 7

    Eu: RON ce părere ai despre relația ta cu Hermione Ron: Faptul ca Dumnezeu m-a lăsat singur cu ea în aceasta școală E CRUZIME Hermione : Of doamne RON de acum nu o sa îți mai deschid borcanul cu gem 😠

  • Ellie Potter Și Blestemul Vrăjitorului
    47.3K 2.9K 93

    Ellie Potter este elevă la Școala pentru Vrăjitori și Vrăjitoare Hogwarts. O elevă excepțională, ar spune Minerva McGonagall, dar si foarte specială. Prietena ei cea mai bună este Hermione Granger, iar fratele ei este renumitul Harry Potter. Seamănă leit cu mama ei, Lily Evans, după numele de fată. Ellie este foarte p...

    Completed  
  • Shipuri Harry Potter ✓
    10K 746 29

    Copertă realizată de @BiancaStoica8

    Completed  
  • Glume Cu Harry Potter
    112K 6.6K 155

    Glume bune cu Harry Potter care va vor face sa radeti in continuu.Cei ce au citit cartea stiu despre ce vorbesc la unele glume.Sper sa va placa!

    Completed  
  • ᴊᴜʀ ꜱᴏʟᴇᴍɴ ᴄᴀ ᴛᴇ ɪᴜʙᴇꜱᴄ 「ᴅʀᴀʀʀʏ」
    33.5K 1.9K 20

    Povestea se întâmplă după război! Cei care erau în anul 7 în timpul războiului se întorc la Hogwarts pentru a reface anul și a-și termina studiile. În poveste este vorba despre cum Draco trebuie să demonstreze că s-a schimbat altfel după ce termină ultimul an la Hogwarts,el și întreaga lui familie o să fie închisă în...

    Completed  
  • Harry Potter:The next generation
    7.6K 505 18

    Chiar dacă aventurile tânărului Harry Potter s-au încheiat,copii lui și ai roșcovanului Ron,le calcă pe urme. Se dezlănțuie iubirii,se testează prietenii...Oare vor reuși șase adolescenți faimoși să unească forțele rebele și să îl înfrângă pe cel mai mare dușman al lor:Cap-de-mort.