Select All
  • Get ready to say goodbye (Ziall/CZ)
    68.8K 4.4K 48

    Niall a Zayn se seznámí díky Niallově touze po vzdělání v Anglii a Zaynově pocitu samoty v jeho bytě. Jak se jejich vztah vyvine? (dokončeno 2015)

    Completed   Mature
  • Our sunshine/ Ziall/ Book 2 ✔
    8.1K 606 12

    Myslíme si, že ak už všetko vyzerá dobre, nič sa pokaziť nemôže, no mýlime sa. Mladučká omega sa o tom na vlastnej koži presvedčí. Konečne sa jej začalo v živote dariť, našla lásku, no ako to už býva znova sa stane niečo, čo nik nečakal. Prečítajte si pokračovanie príbehu zamilovanej omegy , jej alfy a bremien, čo i...

    Completed  
  • Maybe It's time (Ziall) | CZ
    55.4K 3K 59

    [PROBÍHÁ KOREKCE] Druhý díl: I WON'T LOSE YOU ______________________________ Každý konec má nějaký začátek. Ten náš byl nezapomenutelný.

    Completed   Mature
  • Film STAR/ Ziall /Book 1 ✔
    40.2K 3.3K 44

    Niall sa prihlási ako stážista do známeho filmového štúdia, aby si splnil svoj sen stať sa režisérom. I keď je omega a tie to vo svete nemajú ľahké spraví všetko pre to aby sa mu sen splnil. Spozná mnoho omieg či už ako vysoko postavených nadriadených - čo je v dnešnej dobe už úplne normálne - alebo ako obyčajných pr...

    Completed  
  • I won't lose you (Ziall)
    3.5K 231 6

    Za šest let se toho hodně změnilo. Dost věcí však zůstalo při starém. Některé věci prostě neovlivníme ani kdybychom chtěli sebevíc. Například city. ________________________________________ Jedná se o druhý díl povídky MAYBE IT'S TIME na téma Ziall (Zayn x Niall).

    Mature