Select All
  • Düşman Mahalleler
    2.2M 121K 130

    İki düşman mahalle. Lodos ve Samyeli. İki düşman mahallenin iki ayrı reisi. İnsanlara göre sıradan bir şey gibi gelsede onlara göre reislik yürek meselesiydi. Düşman iki mahalle olsalar da hiçbiri düşman olmayı zerre istemiyordu. Fakat onların kaderi buydu. Çözüm yolu olmayan bu düşmanlığı nasıl bitirecekler...

    Completed  
  • YAĞMUR'UN SESİ
    1.6M 112K 61

    Şehadete susamış bir özel harekat polisi; Hamza... Kocasının ördüğü duvarlara hapsolan küçük bir Yağmur damlası... Bir adamı kınalı perçeminden sevip bağrına basmak... Bir kadın için ölmeyi değil! yaşamayı göze almak... Onların hikayesi... İmtihanı... Aşkı... ❤️❤️❤️❤️ KALBİNE GÜNEŞİ ASMAYA GELDİM!

    Completed  
  • 💎ESVED
    250K 20.7K 48

    "Ne olur bırakın!" Çığlıklarım arasında duyduğum kahkaha sesleriyle titriyordum. İmam kızı Esved sen bu halleri seyr eyleyecek kız mıydın? Esved; Siyah ve Kara demektir. Adım gibiydi 20'li yaşlarım Karaydı ve siyahtı. Konu:Bir imamın kızının yurt dışına çıkmasıyla başına gelen olaylar.

  • ~TESLİMİYET ~
    25.9K 1.4K 9

    Aradıkları Mutlulukları .. Ve kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye çalışan 4 kız ... Ve yaşadıkları zorlu imtihanlara karşı sabırları... Çıktıkları yolda ya ilerliycekler Yada vazgeçip ailelerinin yanlarına dönucekler ...

  • KUMRU ÖĞRETMEN🕊
    496K 32.6K 54

    "Bizim evin turisti geldi!" "Hayırdır siz insan dili bilmiyor musunuz?" "Ahh bende siz yabansınız sanmıştım. İyi dilimizi anlıyorsanız buyurun inekler orada kovalar aşağıda öğretmen hanım." Dedi ve gitti.