Pilih semua
  • Maça Kızı 8
    166M 7.2M 221

    "Verdiğim acıyı silebilmek için her bir saç telini öpmek istiyorum," dedi. Önce nefes almayı bıraktım. "Ama bazen öpünce de geçmez," dedi. Buz kestim. ... BU HİKAYEDEKİ OLAYLAR TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR VE GERÇEK KİŞİ VE KURUMLARLA BİR İLGİSİ BULUNMAMAKTADIR! Yayınlanma Tarihi: 21 Mayıs 2017 Maça Kızı 8, üç kısımdan...

    Dewasa
  • ANNEMİN PLAKLARI - Sevgi Neydi? (yazılıyor/AKTİF KİTAP)
    4.5K 1.6K 27

    Sevgili Zeki Müren dinleyicilerine şu şekilde seslenmişti; 'Hepimizin son aşkı, son sevgisi; unutulması imkansız olan taze bir hatıraya dayanır. Onu gönül dağarcığımızda bir sır gibi ebediyen saklarız. Bu hatıra bazen solgun bir resim, bir yaprak, bir renkli bir çiçek demeti olabilir. Şimdi başlayacağınız satırlarda i...

  • AYSAR
    3.3K 1.1K 10

    Bu hikâye klasiklerin dönüm noktası .............. Sınırlar ve kurallar koydu; Takmadım. Zalimce tehdit etti; Boyun eğdim ama asla kendimi ezdirmedim. Zaman geçti; O sevdi, ben ise öldüm. ............. Cemre TEKİNOĞLU Kitaba 22.02.2020 tarihinde başlanmıştır.

    Dewasa
  • GİZEMLİ KASABA
    17.7K 740 20

    19 yaşından beri arkadaşı ve aynı zamanda çocukluk aşkı ile gazetecilik yapan Tuğçe ve Fatih'in aşk ve hüzün dolu bu hikayesine SİZDE TANIK OLUN.!!

    Lengkap  
  • Gizemli Kasaba
    12.1M 518K 75

    Jenna Collins Gizemli Kasaba'ya taşındığında olacaklardan habersizdir. Birçok yeni insan tanıyacaktır. Peki ya tanıdığını sandığı insanlar gerçekte öyle değilse? NOT: HİKAYENİN KİTAP OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR/ OLAMAZ. Başlarda acemi olduğumu biliyorum. İleride bölümleri düzenleyebilirim umarım. İyi okumalar..

    Lengkap