Select All
  • Ponovna zbrka-serijal Ponovno 10.5 (Završena)
    72.8K 6.4K 21

    Šta se desi kada se sretnu mlada uštogljena revizorka i stariji momak Crnogorac? Šta se desi kada je ona crno a on belo, ona disciplina a on zajebancija? Kratka priča o Baju i Suzani. Podserijal #saga o Crnogorcima #priča 3

    Completed   Mature
  • Ponovno odbačeni-5.knjiga serijala "Ponovno"
    144K 12K 34

    Priča o dva brata, jedan je odbačen a drugi odbacuje! Godinama...postaju slični, tražeći pravu ljubav i onu prvu odbačenu!!!

    Completed   Mature
  • Ponovno sluđena-4.knjiga serijala "Ponovno"
    151K 11.7K 32

    Žena izgubljena, muškarac nezreo... Može li se spojiti nespojivo? Nakon porodične tragedije Violeta je rešila da živi punim plućima... Sve dok jedne noći nije preterala... Nenad, mladi fudbaler u usponu. Mislio je da je njegov svet fudbal i sex, sve dok jedne noći nije probao zanosnu plavušu. Može li se iz jedne pij...

    Completed   Mature
  • Ponovni haos-3.knjiga serijala "Ponovno"
    159K 11.1K 28

    Nakon što im prošlost zakuca na vrata, njena majka će učiniti sve da je drži što dalje od nje... dozvoliće da bežeći iz jednog ona nenadano upadne u drugi haos!

    Completed   Mature
  • Ponovna igra 2-10.knjiga serijala "Ponovno"-Završena!
    61.8K 5.6K 18

    Ka i svaki željeo sam se igrati. Ka i svaki mislio sam da je sve kratko, nađeš, imaš, igraš, kraj. Ka i svaki, igrao sam i izgubio. Podserijal #saga o Crnogorcima #priča 2

    Completed   Mature
  • Ponovno rođenje-1.knjiga serijala "Ponovno"
    222K 14K 30

    Jedna obična devojka... Dve različite sudbine...

    Completed   Mature
  • Ponovna igra-7.knjiga serijala "Ponovno" (kratka priča)
    65.4K 4.8K 13

    Jedna godina-jedan susret-jedna igra. On je navikao na lagodan život i da ništa ne radi. Ona je iz male sredine i navikla je čitav život da radi i da se bori. On je slobodan, ona je zauzeta. On život shvata olako, ona ozbiljno. Počelo je kao igra, nastavlja se kao igra, dokle će ih to odvesti?!

    Completed   Mature
  • Ponovno buđenje-2.knjiga serijala "Ponovno"
    167K 10.7K 26

    On je hteo sve da rizikuje i odvede je, ona nije bila spremna... 10 godina posle, njihova priča se neočekivano nastavlja... Ovo nije samo romansa, ovo je drama i borba za ponovnu šansu!

    Completed   Mature
  • Ponovni susret-6.knjiga serijala "Ponovno"
    186K 13.7K 34

    Može li ponovni susret promeniti prošlost, dati šansu sadašnjosti i ugravirati budućnost u kamen? Jeli prošlost dovoljno snažna da uništi sadašnjost i ugasi jednu zajedničku, potrebnu budućnost da se srca konačno izleče?!

    Completed   Mature