Select All
  • natasha romanoff yüceltme hattı ☯ incorrect quotes
    34.6K 2.4K 99

    ❝The famous Black Widow and she turns out to be simply another pretty face." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ "You really think I'm pretty?❞ ☭vodka.

    Completed  
  • peter parker yüceltme hattı ☯ incorrect quotes
    53.6K 3.7K 100

    ❝My name is Peter Parker, and I've been Spider-Man since I was fifteen years old.❞ ☭vodka.

    Completed  
  • social media ☯ avengers
    7.8K 328 9

    ❝Bir gün Avengers, canları sıkıldığı için kişisel Instagram hesabı açmaya karar verir. Olaylar ise beklenmedik şekilde gelişecektir.❞ powerfull ; james buchanan barnes × natalia alianovna romanova, anthony edward stark × stephen vincent strange, sharon carter × steven grant rogers, carol susan jane danvers × james rho...

  • bucky barnes yüceltme hattı ☯ incorrect quotes
    90.3K 5.9K 200

    ❝The 107th. Sergeant James Barnes, shipping out for England first thing tomorrow.❞ kitabı, wadey-madey'im @clintscoffeepot'a ithaf ediyorum. ☭vodka.

    Completed  
  • the story of bucky's sad life ☯ james b. barnes
    8.3K 635 20

    ❝James Buchanan Barnes, bir askerdi. Bu hayalle büyümüş, bununla yaşamıştı. James Buchanan Barnes'in hayatı biraz üzücüydü. Herkesin onu bıraktığı gerçeğiyle yaşamak da biraz zordu ve herkes James'i geride bırakmıştı. Aslında James'in hayatı biraz değil çok üzücüydü.❞ mini fanfic about bucky barnes. tamamlandı. ☭vodka.

    Completed  
  • smoke ☯ winterhawk
    4K 330 12

    ❝bucky sigara içen biridir. şaşılmayacak şekilde, bulduğu her açıklıkta sigara içmeye çalışan bucky'nin şanssızlığı ise gözle görülür derecede fazladır.❞ no power ; james buchanan barnes × clinton francis barton. mini fanfic. tamamlandı. küfür içerir. çok küfür içerir. ☭vodka.

    Completed  
  • deaths inside ☯ bucky barnes one-shots
    4.4K 180 5

    bir bölümlük kısa hikayeler derlemesi. daha çok, bucky. ☭vodka.

  • hydra's assassination ☯ peter b. parker
    9.9K 992 24

    ❝Peter Parker, bütün ailesini kaybetmiş bir gençtir. SHIELD'da ajanken, sonradan SHIELD ajanı olduklarını öğrendiği anne ve babasının katilini aramaya başlar. Katil ise HYDRA'nın en güçlü silahı Winter Soldier'dan başkası değildir.❞ no ship ; spider-man + black widow + winter soldier. maybe, little bittle winterwidow...

  • je t'aime my kitty ☯ ladynoir
    10.9K 899 10

    ❝İki ajanın siyahlar içindeki maskelerinin ardındaki aşk hikayesi. 𝗟𝗮𝗱𝘆𝗯𝘂𝗴 Of o baskın neydi öyle? Ben hayatımda bu kadar çok silahı bir arada görmedim.❞ powerfull ; ladybug × cat noir mini texting. tamamlandı. ☭vodka.

    Completed  
  • you missed ☯ spideypool
    4.9K 419 10

    ❝Her neyse, yeniden hikayenin ana karakterinin ben olduğu ancak HER ŞEYİN farkında olduğum bir fan fiction'a hoş geldiniz. and, Bye my babies.❞ no power highschool au ; peter benjamin stark × wade winston wilson. mostly soft, awkward and funny. sometimes texting. ☭vodka.

  • i don't care ☯ adrinette
    42.1K 2.6K 31

    ❝Bazı şeyler değişir, bazı şeyler aynı kalır. Duygular kimsenin değişmesine engel olamadığı tek şeydir. Adrien Agreste ise duygularını saklamaktan bıkmıştı. 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹𝗹𝘆 𝗮𝗱𝗿𝗶𝘀𝗵𝗶𝘁 Sana aşığım.❞ powerfull ; adrien agreste × marinette dupain-cheng. tamamlandı. ☭vodka.

    Completed  
  • my devil cat ☯ maricat
    9.4K 941 14

    ❝Bir gün Marinette çaldıklarıyla beraber polisten kaçıp evine giderken, yolunun üstünde bir tablo bulur. O tabloyu bulmasının hayatının dönüm noktası olacağını ise hiç düşünmemişti.❞ powerfull ; marinette dupain-cheng × cat noir tamamlandı. ☭vodka.

    Completed  
  • m'queen ☯ lukloé
    5.9K 557 10

    ❝Ne kadar ilişki uzmanı olsan da insanların içini bilemezsin. Sonunda öğrendiğinde ise çok geç olabilir.❞ no power ; chloe bourgeois × luka couffaine. mini texting. tamamlandı. ☭vodka.

    Completed