Select All
  • UGANDAN KNUCKLES IN HİKAYESİ
    42 4 1

    bu ugandan knuckle ların tarihini ve günümüzdeki konumlarını anlatan bir belgeseldir

  • "Hay Amk" Dedirten Şeyler
    46.2K 6.6K 153

    Tamamen eğlence için yazdımm Bu kitapta bizi en gıcık eden şeyler vaar... Önerileriniz için özelden yazabilirsiniz! . . . REKLAM YAPMAK TAMAMİYLE YASAKTIR (ben hariç)!! ÇOK İSTİYOSANIZ ÖZELDEN BANA SORUP İZİN ALIN KARDEŞİM. NE O ÖYLE PRİM YAPIP EMEĞİMİZİ ALMAK? TŞK!!!

  • Efsanevi Yaratıklar
    102K 5.2K 83

    Dünyanın dört bir yanından en korkunç ve rahatsız edici efsanevi yaratıklar için bir bilgilendirme kitabı. Türk Mitolojisi'nin kardeş kitabı olarak düşünebilirsiniz. Kapak: Hovacceen

    Completed  
  • ★Bir Otaku'nun Dramı★
    104K 2K 71

    Bu kitaba yeni gelen şahıs Otaku olmadığımı biliyorum. Saldırmayın. 107.bölümde belirtiğim gibi sadece demesi hoşuma gidiyor. Biraz cringe. (...) Neyse bu kitap hüzünlü bir Otaku'nun başından geçen saçma hikayeleri anlatmaktadır... Boktan kitaplarınızın reklamını lütfen başka yerden yapın! Thé End. Sonuç=okuyun! 21...

    Completed  
  • FIFTY SHADES OF CRINGE
    151K 13.8K 80

    Tam 80 tane bölüm yayımladıktan sonra hayatta hiç bir şey beni şaşırtmıyor. Tam 80 bölüm okuduktan sonra siz de artık hiçbir şeye şaşırmayacaksınız.

  • Seri cringe getir
    129K 9K 33

    Sadece, youtube'un gerçek bir çöplük(oppacılar) olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum.

  • Ivırtı Zıvırtı
    28K 1.9K 64

    Eğvle eğvle çizimlerim, Garip atarlanmalarım, Her yerinden kalite akan giflerim, Yüksek ihtimalle yakında telif yiyecek videolarım, Kendi kendime konuşup bir şeylerden şikayet etmem, Challenge gibimsi şeyler, Kitaplarımla ilgili duyurular, Yaşadığım değişik fantaziler ile ilgileniyorsan bir bak derim.