Select All
  • BTS World történetek 7. A játéknak vége: Mi történik velem (Jungkook os)
    115 17 1

    A BTS world játék ihletésű sorozatom végére értem. Namjoon kívánságának teljesülésével, minden tag egy másik életben találta magát. Eddig csak Namjoon emlékezett a történtekre és kereste a válaszokat, de az utolsó részben Jungkook is emlékekkel ébred a másik életében. Remélem tetszeni fog a záró fejezetem.

    Completed  
  • BTS World történetek 6.: Ha szólít a szív (Hoseok os.)
    83 17 1

    A BTS world játék ihletésű sorozat 6. része. Az első részben Namjoon kívánsága valóra válik, és egy másik világban ébred fel, de ez a kívánsága kihat a BTS többi tagjára is. Ebben a fejezetbe Hoseok új életébe nyerhettek bepillantást, ahogy most is, itt is ő a reménysége valakiknek.

    Completed  
  • BTS World történetek 5.: Az álmok felé (Taehyung os)
    111 15 1

    A BTS world játék ihletésű sorozat 5. része. Az első részben Namjoon kívánsága valóra válik, és egy másik életben találja magát, de ez a kívánság a barátaira is hatással van. Ebben a részben Taehyung olvasható, ahogyan megteszi a lépéseket az álmai felé. Cím: BTS World történetek 5.: Az álmok felé (Taehyung os.) Szere...

    Completed  
  • BTS world történetek 4. : Gyűlölve szeretni (Jin os)
    108 19 1

    BTS World játék ihletésű történet 4. része megérkezett. Az első részben Namjoon kívánságának következményeként egy teljesen másik életet kezd élni, de a kívánságával magával rántja a többieket is. Ebben a részben Jin másik életébe nyerhettek bepillantást.

    Completed  
  • BTS World 3.: Nélküle lélegezni (Jimin os)
    155 22 1

    A BTS World játék ihletésű történet 3. része. Az első részben Namjoon kívánsága teljesült, és egy teljesen másik életben ébredt fel, ahol nem idol, viszont a kívánsága kihatott a másik hat fiúra is. Ebben a részben Jiminről lehet olvasni, hogyan gördíti az élet az útjába az akadályokat, hogy az álmainak élhessen.

    Completed  
  • BTS World 2.: Magányos hangok (Yoongi os)
    156 28 1

    Íme a BTS World os-k folytatása, a második rész. Az első részben Namjoon kívánsága vált valóra, és egy teljesen másik világban találta magát, de ez a kívánság nem csak rá volt hatással, hanem a másik hat fiúra is. Ebben a fejezetben Yoongi keresi önmagát.

    Completed  
  • BTS World 1.: Pandúr, avagy ahol minden elkezdődött (Namjoon os.)
    212 24 1

    A BTS World játék adta az ötletet, bár kijelenthetem én nem játszok vele :) csupán a videóklip képkockáit szőttem tovább. Egy hét részes sorozat lesz, mind a hét tagról, remélem lesznek, akiknek tetszeni fog :) Szereplők: Kim Nam Joon Műfaj: oneshot, fantasy Figyelmeztetés: -

    Completed