Select All
  • [C] Trust [J.J.K] | BBP S2
    37.6K 8.1K 147

    [BAD BOY PRINCE S2] Ha, dah baca ke belum BBP S1? Kalau belum baca, ha silalah pergi baca yang tu dulu. Takkan nak baca S2 dulu pula kan? "𝓘𝓯 𝔂𝓸𝓾 𝓵𝓸𝓿𝓮 𝓶𝓮, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓽𝓻𝓾𝓼𝓽 𝓶𝓮. 𝓝𝓸𝓽 𝓽𝓱𝓮 𝓸𝓽𝓱𝓮𝓻𝓼" ↪Mengisahkan tentang kisah rumah tangga Jeon Jungkook dan Jung (Jeon) Eunha yang diisi dengan kem...

    Completed  
  • [C] A Bully In Love [K.T.H]
    207K 29.6K 179

    "𝓞𝓷𝓵𝔂 𝓶𝓮 𝓬𝓪𝓷 𝓫𝓾𝓵𝓵𝔂 𝓱𝓮𝓻 𝓪𝓷𝓭 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓶𝓮 𝓬𝓪𝓷 𝓵𝓸𝓿𝓮 𝓱𝓮𝓻" Mengisahkan seorang gadis bijak dan mulut becok memburukkan keadaan buat dirinya apabila dia tidak sengaja mengotorkan baju seorang pembuli terkenal di sekolah tingginya. Peristiwa itu membuatkan dia sering menjadi mangsa buli Kim Tae...

    Completed  
  • [C] Couple On Purpose •JHS•
    14.7K 3.2K 67

    "kalau bukan sebab tu, aku takkan couple dengan kau! Kau ingat aku hamak sangat? " -sinb "eh bukan kau yang ajak aku couple? " -hoseok -- »mengisahkan seorang perempuan yang tak serupa perempuan, hwang sinb yang terpaksa couple dengan lelaki yang baginya annoying teramat. Tapi, semua tu bersebab. "Sebab suka sama suk...

    Completed  
  • [✔] The Runaway Bride •JJK•
    36.6K 3.9K 35

    COMPLETED ✔ ❀ 2017's Fanfiction❀ "𝓘 𝔀𝓲𝓵𝓵 𝓽𝓪𝓴𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮 𝓸𝓯 𝔂𝓸𝓾 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝔂𝓸𝓾'𝓵𝓵 𝓫𝓮 𝓶𝔂 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓸𝓷𝓮 𝓫𝓻𝓲𝓭𝓮" Niat jungkook ingin mengambil barang dari hyung nya di luar tapi, lain pula jadinya. "Uish! Sapa ni?" "Er.. Jeogiyo? " "Dia hidup lagi kan? " ••• Wait what? Ya. Dia, tinggal serum...

    Completed  
  • [C] Love You, Mr idol •KTH•
    78.6K 10.8K 91

    [COMPLETED] "Kim taehyung? Nugu?" ------- "Tae kahwinkan yeoja tu" ------- "Bila masalah dah selesai, kamu ceraikan dia?" ------- "Bila semua masalah selesai.. Awak nak ceraikan saya ke?" ------ ✔ jung yerin, seorang budak sekolah berumur 18 tahun terpaksa berkahwin dengan seorang lelaki yang merupakan penyanyi korea...

    Completed  
  • [C] Bad Boy Prince [J.J.K]
    126K 17.3K 104

    [COMPLETED] "Dia cold, dia savage, dia annoying, dia badboy.. tapi, tu adalah sebab utama, aku suka dia" - Eunha »Jung Eunha, gadis perisng dan sangat peramah. Dan yang paling jelas, dia seorang gadis yang bermata duitan atau erti kata lain, gila duit. Dia juga mempunyai tabiat mencuri dengar percakapan manusia,sehi...

    Completed  
  • [C]Hate You Mr Idol »LYMI S2«
    30.1K 5.2K 73

    [BACA LYMI S1 UNTUK LEBIH FAHAM S2 NI] "𝓦𝓮'𝓻𝓮 𝓽𝓸𝓽𝓪𝓵𝓵𝔂 𝓼𝓪𝓶𝓮 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓢𝓾𝓶𝓶𝓮𝓻 𝓡𝓪𝓲𝓷" "yerin?" -- "move on la tae. yerin takkan kembali" ---- "taehyung ah,jom makan" "shiro! aku nak makan dengan yerin je!" ---- "aku rasa tu yerin." "apa kau merepek ni? yerin dah tak de la" ---- "Yerin!" ---- "kita...

    Completed