Select All
  • AKU ISTERI SEPI
    487K 2.1K 11

    Nama aku Hajar Shafiqah. Aku bukanlah sepi kasih sayang suami ku, tetapi aku sepi dari keperluan batinku. Ini kisah yang sebenar yang terjadi di alam perkahwinan ku. Pengakuan ini aku kongsikan disini, mungkin ada yang senasib dengan diriku. Ini adalah kisah sebenarku, yang aku kongsikan pada penulis ini.

    Completed   Mature
  • marriage.
    1.3M 7.4K 40

    ⚠️ READ AT YOUR OWN RISK. CONTAINS MANY VISUALS OF SEXUAL INTERCOURSE. MINORS ARE ADVISED TO READ ON SEX EDS BEFORE PROCEEDING ⚠️ kisah Qarina yang menjalani perkahwinannya bersama Aliq pada usia muda.

    Mature
  • Skodeng
    98.1K 1.3K 30

    Sebagai seorang anak kampung, Kifli tidak terkecuali daripada melakukan kemungkaran dan kenakalan. Kadangkala kenakalannya hanya mendatangkan musibat dan kerugian yang besar kepada dirinya sendiri. Sifat barannya juga kadangkala tidak terkawal. Mudah emosi dan hilang kewarasan. Mujur juga Kifli dikurniakan seorang sah...

  • The Heart Chooses
    183K 16.3K 52

    Warning!! Tolong di baca dengan mata dan di pikirkan pakai otak juga di cerna dengan baik, jangan bertanya atau kecewa karena saya sudah memperingatkan. Cerita ini adalah cerita LGBT, gxg dan penyuka sejenis jika anda seorang homophobia harap memiliki akal sehat untuk tidak membaca cerita ini terimakasih. ~Perasaan ka...

  • Nak Sangat Buka Hijabkan? Nah, Ambik!!
    827K 66K 110

    Pengalaman sebenar penulis. Terpulang mahu percaya atau tidak... 'Rezeki' datang dalam pelbagai bentuk. Wang ringgit... anak.. rakan.. nasihat.. dan macam-macam lagi.. 'Rezeki' bahagian masing-masing. 'Rezeki' yang penulis nak ceritakan ni... Ada orang yang mahukan sangat 'Rezeki' ni... tapi percayalah. Korang me...

  • MY LOVELY GAY
    356K 2.4K 59

    "Abang, jangan nak tuduh kawan Noorul pulak. Sudah terang lagi bersuluh tadi Fat menangis sebab abang buat benda tak senonoh dekat dia. Abang ni dah kahwin dengan Noorul tapi masih lagi teruskan homoseks abang. Abang kemaruk sangat dengan maksiat yang abang cipta ni?"-Noorul "Sayang nak mintak maaf sebab percayakan Fa...

    Completed  
  • Isteri Pakai Buang✔️
    2.4M 53.4K 70

    |TAMAT| Aku Bella. Aku tidak menafikan yang diriku sangat sosial,tetapi itu tidak bermakna tubuh badanku mudah disentuh oleh mana-mana lelaki termasuklah teman lelakiku sendiri,Suho.Hidupku sangat dikawal oleh abangku,Adrian Sufi.Bukan abang kandung tetapi anak yang dipungut oleh bapaku Semuanya telah mengubah hidupk...

    Completed  
  • KILL OR KISS?
    285K 7.6K 36

    WARNING : 🔞🔞🔞 Sinopsis: Cerita ini hanya rekaan semata-mata saja. Pada yang berminat sila bagi sy semangat dengan bagi sy komen "ffff" , so semangat jugalah teruskan story ni 😁 Kalau nda suka pun buli abaikan juga... okay amaran keras pada bawah umur janganlah pigi baca okay🤗 . Kill Or Kiss ??? Mengisahkan tent...

    Mature
  • Gadis Pujaan Hantu
    224K 5.2K 54

    Know as The Demon Husband Kiss Me Page:90 M/S @Lauriezryn_ (Author) "Apa yang awak nak lagi daripada saya tak cukup ke awak seksa saya" Dia menumbuk tubuh sasa milik suaminya itu semenjak dia kecil sehingga dia sudah menikah tiada sedikit pun kenangan manis bersama seorang lelaki. Setan!Iblis!Hantu dia tidak...

  • Amran dan Rakan-rakan
    113K 317 189

    Kisah Amran dah rakan-rakan beliau

  • Dahlia Mikail
    11.9M 533K 76

    [Previously known as Mr Tengku VS Miss Flower] [Wattys Awards Winner 2016] Highest ranking: #1 in Romance #1 in Viral list -- "Saya tahu yang awak akan setuju jugak akhirnya untuk kahwin dengan saya," ujar Tengku Farhan. "Macam mana awak tahu?" Orked menyoal. Kedua tangannya disilangkan ke dada. Kaki Tengku Farhan mul...

    Completed  
  • VICTORIA✔
    651K 22.3K 53

    [UNEDITED VER: LOTS OF GRAMMAR ERRORS] Lima sahabat sejak kecil. Namun satu hari Victoria terpaksa berpindah meninggalkan sahabatnya yang lain. Dan kini dia kembali atas satu sebab yang sahabatnya tidak tahu. Perasaan Victoria pada Tyler sudah jelas dan nyata sejak kecil lagi. Mereka semua tahu termasuk Tyler. Namun s...

    Completed   Mature
  • Yang Kedua✔
    2.6M 48.9K 101

    Seorang gadis yang kehilangan keluarga tersayang mencari ruang untuk disayangi dan menyayangi. Perjalanan hidup yang jerih harus ditempohi. Note for reader: Be sure you are above 18 as this story includes adults content. Thanks for making this writing be at #1 from may 9-10, 2018. ?. Memorable date

  • BLACK LOVE✔️
    911K 15.3K 38

    [Editing] Edward telah kehilangan ibunya sewaktu dia berusia 12 tahun disebabkan oleh seorang lelaki yang bernama Miguel.. Selepas 1 tahun ibunya meninggal,Ayahnya pula memilih jalan pintas dengan menggantungkan dirinya akibat tidak dapat menerima akan kematian isterinya itu.. Disebabkan kehilangan kedua-dua orang yan...

    Completed   Mature
  • KEMBALIKAN SENYUMANMU PADAKU✔️
    933K 13.6K 53

    [Complete✔️] Satu kemalangan yang melibatkan Datuk Khalid dan Natasha menyebabkan Adam mula membenci Natasha..Bagi Adam,Natasha adalah punca Datuk Khalid kehilangan tempurung lututnya.. Dalam masa yang sama,Adam sebenarnya sengaja membenci Natasha kerana perasaan cintanya terhadap Natasha...Adam menggunakan hal kemala...

    Completed   Mature
  • AKU YANG KAU LUKAI [ON GOING]
    167K 4.8K 41

    [S L O W U P D A T E] Iman Hanani berkahwin dengan seorang jejaka bernama Harris Iskandar atas dasar suka sama suka memandangkan mereka bercinta sejak dari zaman belajar.. Perkahwinan mereka selama 2 tahun tanpa zuriat menimbulkan perasaan ingin berkahwin lain pada Harris Iskandar tetapi bimbang akan mengguriskan h...

    Mature
  • Kelab Pencurang Cinta
    148K 2K 31

    Pencurang seringkali dilihat sebagai perbuatan yang keji, dan jahat. Tapi, kenapa pencurangan tetap berlaku? Radzi dan Emma merupakan pasangan yang berkahwin hampir enam tahun, dan bercinta sejak di bangku sekolah. Mereka dilihat bak merpati dua sejoli, namun di satu pesta gathering bekas rakan sekolah, ada hati yang...

    Mature
  • Kayla
    698K 6.1K 127

    Kisah kehidupan Kayla Adena Raisya yang penuh ranjau, pengkhianatan, suka dan duka. Kayla gadis berdarah campuran melayu + sweden yang menjadi perhatian ramai lelaki yang ingin mendapatkan perhatiannya dan ada yang mahukan kerana nafsu semata. Based on true story, not for children. Kalau anda mengharapkan cerita in pe...

    Completed  
  • Ayah dan Mak Nah
    2M 7.3K 33

    Kisah keluarga yang menceritakan kegersangan ayah yang dah lama menduda. Love, Lia

    Mature
  • Please.Touch Me!
    6.8M 64.9K 57

    Warning: Mature Contents And Language (18SX) Aku Mimi Adelia. Aku bukan anak orang senang juga bukan anak orang susah. Senang citer aku biasa biasa je. Dalam biasa biasa aku ni susah jugak aku nak dapat kerja. Tengku Harraz. Empunya Syarikat gergasi di persada Antarabangsa. Girlfriend keliling pinggang. Buaya palin...

    Mature
  • Hacker 426 ✔️
    2.8M 299K 90

    [KARYA PERTAMA] Huwaaa... Cantikkan cover tu? Cover yg lawa gila tu by @azleyanaaa [In Editing] Shafira Addina. Seorang perempuan biasa yang hanya menjalani kehidupan seperti gadis lain. Keluarganya lengkap dan sentiasa bersulamkan bahagia. Dan seperti manusia lain, Shafira juga punya sahabat yang susah senang bersam...

    Completed  
  • Engkau Syurga Aku
    152K 2K 13

    "Aku tak kisah apa pangkat kau, aku tak kisah sehina mana keluarga kau. Aku tetap nak kau. Aku dah sayang kau. Sebab tu aku tak kisah!" Luah Sheikh Rayyan bersungguh-sungguh. Aulia Haziqah memandang bawah. Tangannya yang digenggam Sheikh dibiarkan sahaja. Air hangat yang ditahan akhirnya mengalir laju. Bahunya terhin...

    Mature
  • Hanya Pelacur Bagimu
    711K 6.9K 26

    Daniel "jangan kau fikir aku akan perlakukan kau layaknya seorang isteri" Taysha "semua kerana kau Rezza.Kalau bukan sebab kau aku takkan kahwin dengan dia" #MATURE(DEWASA ONLY)🔥 #BUDAK-BUDAK PERGI MAIN JAUH-JAUH #😪SAYA TAK BERTANGGUNGJAWAN OKAY

    Mature
  • BAD GIRL
    505K 6.5K 31

    Langsung bukan kisah cinta tipikal. ***** "Kalau kau bising lagi, aku cium kau." Suara makin halus dan menggoda. Mukanya dan muka Luna makin dekat. "Cium macam ni.." Faris mendekatkan bibirnya pada bibir Luna lalu dipaut lama. "Faham?" Faris melepaskan ciuman dan kembali pada seat driver, kereta dipandu semula. Luna...

    Mature
  • G.R.O
    7.8M 92K 68

    G.R.O "Sungguh. Aku tak nak kerja macam ni. Tapi aku terpaksa. Ya. Aku ulang semula. Aku terpaksa." -Atilia- (Cerita ini ada unsur 18sx.)

    Completed   Mature
  • Our life .
    339K 2K 24

    Kehidupan yg bebas , keluarga yang tidak kisah , lelaki dan suami . Suami ? Kate bebas , mne tang nye pulk suami ni ? Haa baca le dulu . CERITA INI UNSUR 18sx . YANG MNE TKNK BACA TU , TAKYAH BACA .

    Mature
  • NAURA
    499K 8.5K 28

    [ TAMAT ] Naura Insyirah binti Amirullah Husni. Gadis yang asalnya bersaiz S menjadi gadis gemuk bersaiz XXXL. Ditinggalkan kekasih kerana dia gemuk. GEMUK. Siapa yang suka dirinya gemuk, siapa yang nak gemuk. Naura belajar untuk memperbaiki diri bukan saja untuk kurus tapi bebas daripada masalah kewangan. Nazimudde...

    Completed   Mature