Select All
  • ZIHNI √
    582K 64.3K 60

    Cerita pendek dan kurang comel. Cerita ni baru saja selesai ditulis tapi belum di-edit. Kalau jumpa typo bertimbun, maaf...

    Completed   Mature
  • Sara Isabella
    379K 34.2K 41

    Tiada yang mampu meneka bagaimana cara semesta berkerja. For real, it wasn't me." Esakan yang nak meletus, ditahan walaupun pipinya mula basah. "Really? Sebab waktu aku bangun, you're the one yang tidur sekatil dengan aku." -tapi semesta juga punya rencana yang tidak terduga, entah itu tentang hal berkaitan hati atau...

    Completed  
  • Until you tired
    3.2K 387 11

    When you're in a toxic relationship, what u do?

    Completed  
  • His Serenity : The Vow
    12K 1.2K 2

    [Ongoing] 4th romance "The truth doesn't need any words but lies can never had enough." - HANZ MARTIN "I hate my scars.." "I love it." Kisah silam yang pahit mula terbuka. Masa semakin mencemburui, nyawa mula menjadi taruhan dan ikatan mulai renggang.

  • AESTHETIC OF LOVE [HIATUS]
    178K 18.9K 39

    [3.0 UNDER HIS SERIES] [KNOWN AS HIS OBSESSION] ARJUNA X AYARRA Arjuna Qutuah. Sebut sahaja sebaris nama itu,pasti semua orang mengenalinya. Pemilik sebuah restoran terkemuka di pelusuk negara. THE ALOS. Dibalik seorang chef yang terkenal,adalah seseorang lelaki yang tidak pernah mengenal apa erti jatuh cinta. Jatuh c...

  • C | HER MAFIA HUSBAND
    1.8M 84.4K 48

    HER HUSBAND SERIES •°. *࿐ «1st series » | ©2022 ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈ ˚ ༘♡ ·˚AIDEN LEO ZARIEFF X ADARA QALYSSA˚ ·˚ "A hero would sacrifice you to save the world, But a villain would sacrifice the world to save you, sweetheart." 𝖥𝗎𝗅𝗅 𝗌𝗒𝗇𝗈𝗉𝗌𝗂𝗌 𝗂𝗌 𝗍𝗁𝖾 𝗂𝗇𝗌𝗂𝖽𝖾. Word count :100k++ ✰ enemies to lover ✰ misunder...

    Completed  
  • BOW TO HER
    403K 39.4K 40

    RAJA FAHIM BAIHAQIE Dia yang digelar raja. Raja dalam mematahkan hati gadis Askania Highschool. Sebut sahaja The Legendary Player,satu sekolah kenal siapa. Jatuh cinta? "Aku tak akan jatuh cinta selagi aku tak jumpa perempuan yang mampu tundukkan perangai playboy aku" - Raja Fahim Baihaqie Dan kata-kata itu harus dite...

    Completed  
  • RUMAH
    18.7K 3.3K 9

    Random. Tak pasti cerita ni punya masa depan atau tak. #ROMCOM

    Mature
  • His Remedy [TERBIT]
    2.5M 77.9K 29

    [COMPLETE] [TERBIT] 2nd romance BUKU INI TELAH DITERBITKAN DI BAWAH PENERBITAN FAJAR PAKEER Don't ever trust my words.. but trust my actions, gorgeous. Disebabkan oleh perkahwinan yang tiba-tiba sahaja diatur oleh ibunya, fikiran Elena mula menjadi buntu. Dia enggan menerima cadangan tersebut jadi pili...

    Completed  
  • THE SEDUCER ✓
    362K 18.7K 65

    ❝ 𝐈 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐞𝐥𝐭 𝐢𝐧 𝐦𝐲 𝐭𝐨𝐮𝐜𝐡, 𝐬𝐰𝐞𝐞𝐭𝐡𝐞𝐚𝐫𝐭.❞ Hayden Zayyan | Helena Quinn • Read at your own risk! • Cringe and cliché • +17| Kill scene and sexy storyline • Harsh words and no censored! start: 16 May 2022 end: 1 June 2023

    Completed   Mature
  • MARTEEN'S QUEEN
    1.2M 84.8K 57

    AYLANA ILARIA Gadis kecil yang menyimpan perasaan suka terhadap seorang senior disekolahnya. Luahkan perasaan? Aylana tidak seberani itu. Hanya wattpadlah tempat Aylana meluah perasaan. Menjadikan encik crush sebagai seorang tokoh utama di dalam cerita yang ditulisnya. Tahun berganti tahun gadi remaja yang dahulunya...

    Completed  
  • past future
    554 142 3

    jangan pernah berhubungan sama orang yang belum kelar masa lalunya

  • 𝐂 | 𝐋𝐎𝐕𝐄 𝐇𝐀𝐓𝐄
    438K 23K 59

    𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗦𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀 •°. *࿐ «2𝐧𝐝 𝐁𝐎𝐎𝐊» ©2021• ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈ ˚ ༘♡ ·˚𝐀𝐃𝐘 𝐀𝐒𝐇𝐑𝐀𝐅 𝐗 𝐀𝐑𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐀𝐓𝐈𝐋𝐈𝐀˚ ༘♡ ·˚ Adi Ashraf dan Ariana Atilia. Adi dengan sikap bekunya manakala Ariana dengan sikap cerianya. Apa akan jadi bila Ariana mengejar si beku, Adi? Tanpa mereka sedari, mereka dapat melengka...

    Completed  
  • Little Caliph ©
    626K 48.4K 30

    "Siapa nama awak?" "Nama saya Umar!" "Saya Uthman." "Saya Ali." Bukan nakal, tapi banyak akal. Amaran keras ☢️ dilarang baca jika tidak mahu ketawa terbahak-bahak. Another humor by Akyelrahim

    Completed  
  • Kill Me, Love Me [OG]
    93.7K 7K 73

    " I said marry me. " " Aku cakap tak nak, tak naklah! " " Marry me! " jerkah Hayes yang turut meninggikan suaranya. Dada Angel sudah turun naik dengan amarahnya. Dia merenung tajam Hayes di depannya. Hayes menundukkan wajahnya mendekati Angel sampai hidung mereka hampir bersentuhan. " You will marry me. Either you l...

  • OG | HER COLD HUSBAND
    191K 15.9K 47

    HER HUSBAND SERIES •°. *࿐ «2ND SERIES» | ©2023 ᵒⁿ ᵍᵒⁱⁿᵍ ੈ♡₊ ERSYAD HAQEEM X ADILA QAYRINA ˚•. "Just like a snow, beautiful but cold. But, even a cold ice melts when it's on the right hands right? " ✰ grumpy x sunshine ✰ she falls first, he falls harder 𝖥𝗎𝗅𝗅 𝗌𝗒𝗇𝗈𝗉𝗌𝗂𝗌 𝗂𝗌 𝗍𝗁𝖾 𝗂𝗇𝗌𝗂𝖽𝖾.

  • Isteri Encik Mafia [C]
    3.1M 121K 52

    "She is my weakness and my beautiful little secret." Syed Ashrell Lee | Dheya Nasuha ⚠️ Dalam proses edit balik ⚠️ Ayat tunggang langgang ALL RIGHT RESERVED BY @Nuristina__

    Completed  
  • Mr. Cold Dictator [ ON GOING ]
    573K 63.3K 40

    Seperti kebiasaan, rutin hariannya masih tidak berubah. Menunggu anak-anak asuhannya pulang. Cukup memenatkan, tapi ini pekerjaan yang dia pilih. Dalam letih, ada rasa bahagia. Melihat tawa anak-anak kecil itu, cukup melegakan hati kecil dia. "Teacher..." Suara kecil itu menyentakkan dia daripada lamunan. Terasa ada...

  • DHEO'S
    773K 25K 16

    Tajuk: DHEO'S Penulis: Anjell Penerbit: Karyaseni ISBN: 978-967-469-090-8 Muka Surat : 672 Harga: RM28.00 (Semenanjung) // RM31.00 (Sabah & Sarawak) Terbitan : Julai 2018

  • His Eternal Love
    5M 288K 71

    [Complete] 1st romance Known as I N A R A INARA - Satu-satunya anak perempuan Tan Sri Irshad. Shopping? Ratu Gossip? Mulut lepas? Ya, itulah ciri-ciri seorang Inara. Kawan? Dia tidak mempunyai kawan selain Firdaus dan Sarra. Hari-harinya yang ceria kini berubah menjadi semakin berwarna apabila dia dipert...

    Completed  
  • Hasenfamilie ✓
    144K 27.5K 116

    𝙙𝙖𝙞𝙡𝙮 𝙡𝙞𝙛𝙚 𝙤𝙛 𝙟𝙚𝙤𝙣 𝙛𝙖𝙢𝙞𝙡𝙮 © fairytxles, 2020

    Completed  
  • My Gangster Protector | Malay Novel | In Editing
    3.6M 227K 67

    [Highest Ranking #1 in Teen Fiction] " I do not belong to you, or to anyone else. I will talk to whomever I want, whenever I want." Bella menjeling Rafael tajam. Perangai over protective lelaki ini semakin hari semakin menjadi-jadi dan boleh buat dia naik gila ! "Not if it's some ass who thinks he can put his hands...

  • AIDAN LUTFI | HIS LITTLE ANGEL / NEW VER ✔︎
    3.3M 252K 59

    Siapa sangka gadis kecil yang bernama Arya Amanda telah menarik perhatian si jejaka mafia Aidan Lutfi namun dibalik muka yang cantik lagikan comel itu , Arya mempunyai penyakit childish. Walaupun umur Arya 20 tahun tetapi daya pemikiran Arya seperti budak 2 tahun Dan paling mengejutkan ialah apabila si ketua mafia y...

    Completed  
  • Melodi Naratama
    2K 444 6

    Jadi inget dulu waktu kita masih sedekat nadi kita bisa ngomongin apa aja, bercandain apa aja tanpa canggung, tanpa jarak. Sekarang kita jadi orang asing, yang gak tau caranya memulai percakapan, selain "apa kabar?" - Terinspirasi dari sebuah qoute milik Valerie Patkar 🌝

  • الشمس [matahari]
    252K 31.1K 18

    "bulan masih cantik." 2022 | @mintytxt - e

    Completed  
  • ➵ Mr. Seducer (C)
    5.2M 233K 51

    " ― cause your personality makes me fall for you all over again." - Hani Daerina Dawson. [ Start - 18 / 5 / 2018 ] [ End - 4 / 12 / 2018 ] p/s: sumpah citer ni banyak merepek and typo lmao Status - completed HR - #4 in Romance HR - #2 in Romance HR - #1 in Romance (16 April 2019) © 2018 By aeemamel All Rights Reserved

    Completed  
  • angkasa dan seribu harapan.
    64.5K 8.1K 8

    kata kata buat mereka yang lelah dengan dunia. - @mintytxt | 2022

    Completed  
  • القمر [bulan]
    921K 96.7K 28

    "matahari masih indah." > @mintytxt, | 2021 - n.

    Completed  
  • Alteration ✔
    40.5K 6.2K 88

    Tentang keduanya yang mengalami 'perubahan' ⚠️ End, bxg, bangchin, eunkook, 15+, harsh words, violence, lokal, highschool. 📍 01/02/2021 - 01/11/2021

    Completed  
  • Jeon.
    12.3K 2.5K 12

    nanti, ngga pandai bikin deskripsi sob. 1st Jan, 2021.